O co tam jde, co tam je špatně? Gumičky na vstřikách se můžou poškodit?
Nebo tím jak se ohřívá a schlazuje chladičem není vhodná, nebo proč?
Píšu do ŠKODOVKY a odezva žádná.
Díky

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
napiš kde to je zakázáno, jsou zde zkušenosti s PD 300000 kmoctavia_66_tdi píše:Může mi někdo pořádně vysvětlit z jakého důvodu není dovolena Bio v motoru Octavie II tdi 77kw PD ?
O co tam jde, co tam je špatně? Gumičky na vstřikách se můžou poškodit?
Nebo tím jak se ohřívá a schlazuje chladičem není vhodná, nebo proč?
Píšu do ŠKODOVKY a odezva žádná.
Díky
já zas někde četl že od roku 2OOO se musí palivové systémy vyrábět odolné proti metylesteru milošMirekX píše:podle mě je to jen papírová záležitost
auta od cca 1990 už Meřo (bionaftu) bez problémů zvládnou, ale prostě se výrobce brání problémům. Určitě by se našel blbeček, co by natankoval nádrž bionafty, pak by za půl roku najel 300km a šel by řešit problémy. Tak se dá na víčko nálepka a je klid. Je to jako se spotřebou oleje. Normální dle VW je litr na 1000km. A je klid, nikdo nic neřeší
Podlemě PD systém je nej na tyhle palivový pokusy, odolnost bahenní pumpy
napiš kolik jezdíš za měsíc, kolik stojí nafta a kolik směná nafta a jakou máš spotřebuoctavia_66_tdi píše:pídím se potom, zda bych na ní mohl jezdit
někde ale píšou že směsná nafta je podle čsn 590
pokud si koupíš dvojkovou koktu tak tě asi 2 tisíce nevytrhnou co bys na té směšné naftě za rok ušetřil, pokud tak málo jezdíš tak bych ji tam nedával vůbec mohou přijít nenadálá překvapeníoctavia_66_tdi píše:me se to moc nevyplati, zajima me to kdybych jel nekam, kde smesku prodavaji, ze bych ji vzal..
najezdim tak 10-15 rok
slovacek.milos píše:pokud si koupíš dvojkovou koktu tak tě asi 2 tisíce nevytrhnou co bys na té směšné naftě za rok ušetřil, pokud tak málo jezdíš tak bych ji tam nedával vůbec mohou přijít nenadálá překvapeníoctavia_66_tdi píše:me se to moc nevyplati, zajima me to kdybych jel nekam, kde smesku prodavaji, ze bych ji vzal..
najezdim tak 10-15 rok
moje náklady na ujetí l00 km jsou 12 korun což třeba zajímavé je miloš
logické to je , už jsem skoro blízko fak už jen malinko ,Petr H. píše:slovacek.milos píše:moje náklady na ujetí l00 km jsou 12 korun což třeba zajímavé je milošještě malinké vylepšení miloš a začnou se z nádrže sypat peníze...