motor AVG a emisni norma
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- patrik.kloucek
- Aktivista
motor AVG a emisni norma
zdarec kluci ,prosim vas kdo z vas vi jakou tenhle motor plni emisni normu???
Re: motor AVG a emisni norma
AVG = Euro 3patrik.kloucek píše:zdarec kluci ,prosim vas kdo z vas vi jakou tenhle motor plni emisni normu???

- patrik.kloucek
- Aktivista
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
to ofic. zastoupení jsem radil už v tom předešlém tématu , kde to řešil, bez jeho vyjádření , pokud to je opravdu E3 ,mu to stejně nikdo nepřepíše v TPchiptuning píše:nj,to uz je vec druha jaky pito...c to na magistratu vypisoval,bohuzel to pri dalsim prevodu uz nikoho nebude zajimat a bude se ridit tim co je v tp,mozna by se to dalo opravit za pomoci ofic dealera
- patrik.kloucek
- Aktivista
kluci jenze problem je to ze jsem volal do vw do prahy na zastoupeni a tam mi technicky odd. reklo ze motory o vykonu 81KW plni EURO2.
EURO 3 plni pry az motory TDi PD.
Tak proto se vas ptam jestli je to nekde uvedeny ze je to fakt euro 3 a ten frajer se tim jen nechtel zabejvat.Zkratka abych mel neco v ruce nebo na neco se mohl odkazat.
Tak proto se vas ptam jestli je to nekde uvedeny ze je to fakt euro 3 a ten frajer se tim jen nechtel zabejvat.Zkratka abych mel neco v ruce nebo na neco se mohl odkazat.
- patrik.kloucek
- Aktivista
Zdeněk M píše:AVG = Euro 3patrik.kloucek píše:zdarec kluci ,prosim vas kdo z vas vi jakou tenhle motor plni emisni normu???
kde jsi to videl????
a jakou máš emisní normu ve velkém TP - to co fotil chiptuning?patrik.kloucek píše:kluci jenze problem je to ze jsem volal do vw do prahy na zastoupeni a tam mi technicky odd. reklo ze motory o vykonu 81KW plni EURO2.
V TP když jsem vezl B5 99 81kw na STK. ALH je taky euro 3, tak jak mohli řict že rtacky sou Euro 2?patrik.kloucek píše:Zdeněk M píše:AVG = Euro 3patrik.kloucek píše:zdarec kluci ,prosim vas kdo z vas vi jakou tenhle motor plni emisni normu???
kde jsi to videl????