Passat B6

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Philll
Nováček
Odpovědi: 0

Passat B6

Příspěvek od Philll »

Při jízdě mimo město (vyšší rychlosti) se mi teplota chladící kapaliny ohřeje na 90 stupňů Celsia, ale při jízdě ve městě nebo stání na křižovatce teplota klesá a klesne třeba až na 50 stupňů Celsia. Vyměnil jsem termostat, čidlo na teplotu, ale problém stále trvá. Prosím o radu. Děkuji
Power156
Aktivista

Re: Passat B6

Příspěvek od Power156 »

Philll píše:Při jízdě mimo město (vyšší rychlosti) se mi teplota chladící kapaliny ohřeje na 90 stupňů Celsia, ale při jízdě ve městě nebo stání na křižovatce teplota klesá a klesne třeba až na 50 stupňů Celsia. Vyměnil jsem termostat, čidlo na teplotu, ale problém stále trvá. Prosím o radu. Děkuji
a topí ti to?? když ti to kledne na 50 st ošahej hadice jak jsou teply/studený
kevino
Aktivista

Re: Passat B6

Příspěvek od kevino »

Philll píše:Při jízdě mimo město (vyšší rychlosti) se mi teplota chladící kapaliny ohřeje na 90 stupňů Celsia, ale při jízdě ve městě nebo stání na křižovatce teplota klesá a klesne třeba až na 50 stupňů Celsia. Vyměnil jsem termostat, čidlo na teplotu, ale problém stále trvá. Prosím o radu. Děkuji
je to passat b6 ? alebo b5 facelift ? (LOL)
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

řekl bych že v takových mrazech je to normální
Philll
Nováček

Příspěvek od Philll »

Topí to dobře,hadice od termostatu a zpátečka od chladiče jso studený
romco123
Sběrač informací

Příspěvek od romco123 »

mam taky isty problem ako philll a termostat meneny pred 2 mesiacmi aj scidlom teploty a určite mi to mynuly rok nerobilo ked som dosiahol 90 stupnov tak ich motor držal aj na volnobech v meste a teraz mi teplota pada aj na volnobech aj pri jazde po meste tak neviem aka je pričina či to nebude špatnym termostATOM LEBO STALO DAJAKYCH 7 EUR
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

tak si šáhněte na hadice, a je to snad jasný hned, jestli je termostat v hajzlu
Philll
Nováček

Příspěvek od Philll »

Hadice mám studený,ale nemám pod motorem ten plastový kryt. Má to stím něco společného?
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

vcera som jazdil mimo SK a boli tam teploty okolo -17 az -20st. Teplota stale 90st,bola buracka kamionov,stali sme na mieste cca 2hod a teplota stale 90st. takze mas 100% niekde problem. Chod k niekomu,kto sa tomu rozumie. Ale predpokladam,ze ked mas hadice do chladica studene,tak termostat je ok. Skorej by som povedal to cidlo,daj si pozriet naozajstnu teplotu na VAG, mne sa raz stalo,ze cidlo ukazovalo 50st,ale naozaj bola voda 90st
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“