zdar kluci,prosim vas kde ma naftova felda immo?Je jasny ze cip je v klicku,ale kde je zbytek?U pasika je to v budikach a řj motoru.Jde o to ze se vymenilo cerpadlo a felda nebezi....ze by byl immo v cerpadle?diky za radu
Otázka zní: Mělo původní čerpadlo immobilizer? Dělaly se dvě varianty s immo a bez. Liší se to zapojením. Ten bazmek je pod čerpadlem. Dá se to vyřadit, ale musí dolu ten neodvrtatelnej kryt.
origoš píše:Otázka zní: Mělo původní čerpadlo immobilizer? Dělaly se dvě varianty s immo a bez. Liší se to zapojením. Ten bazmek je pod čerpadlem. Dá se to vyřadit, ale musí dolu ten neodvrtatelnej kryt.
jj immo tam byl.Takze je jedina varianta ho vyradit?jinej zpusob neni?trba pomoci vagu nebo tak neco
asi prastim s vercajkem a zacnu prodavat praky a mozna i shospodou plac tu nato je mel jsem vzdi bez immo (cerpadlo)az mi sem prijede hned se mrknu je pravda nedelal jsem takovi ty vonafky od 98 jezdej mi sem 2ve a obe z prvni valky
origoš píše:Pokud tam byl, tak přizpůsobit (zadej 0 a ulož) a jede.
muzes mi to prosim popsat krok za krokem....jeste jsem to nedelal tak nevim kde a co...dekuju
Pokud budes prendavat cerpadla, obe s imem, tak je treba jen prizpusobit jednotku imo jednotce cerpadla. Ve Vagu, das motor, kanal 10-prizpusobení, zadas tam 00 a uložis.