Ukroucená žhavička

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
l.pulchart
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Ukroucená žhavička

Příspěvek od l.pulchart »

Čau kluci,stal se mi takový problém,mám Seat Leon 81kw,potřeboval sem vyměnit žhavičky,tři šli bez problemu a ta čtvrtá byla nekřesťansky utažená a ukroutila se,takzě z hlavy kouká jen taková tyčka se závitem
a nevim co s tím tak prosím o rady pokud se s tím už někdo setkal,zatím díky za rady
Zdeněk M
Aktivista

Re: Ukroucená žhavička

Příspěvek od Zdeněk M »

l.pulchart píše:Čau kluci,stal se mi takový problém,mám Seat Leon 81kw,potřeboval sem vyměnit žhavičky,tři šli bez problemu a ta čtvrtá byla nekřesťansky utažená a ukroutila se,takzě z hlavy kouká jen taková tyčka se závitem
a nevim co s tím tak prosím o rady pokud se s tím už někdo setkal,zatím díky za rady
Jedine navarit na zbytek sroubek, nebo maticku a zkouset vytacet jakykoli vytahovak je marnej, naopak tu svicku tam jeste vic utemuje v tom zavitu. Nebo nechat vyjiskrit jiskrovackou, jednak je to drahý a musis sundat hlavu. zatim se to vždy podarilo vytahnout navarovaním :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Dělal jsem to u Citroena ,odvrtal jsem obě utržené bez zničení závitu...jásal jsem, ale předčasně..Po natočení motor lehce cvakal..Takže hlava dolů....Podruhé kousek koukal,tak jsem navařil,nešlo to,musel jsem okolí nahřívat autogenem /opatrně/ a po delší době se to povedlo....vytočit.
nepropadat panice...
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

kontaktuj tuto firmu.maju mobilneho cloveka s naradim co chodi vytahovat trysky aj zhavice.je vazne dobry..bez poskodenia a bez demontaze hlavy priamo na aute..

http://www.aretacnesady.sk/index.php?page=tp
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
slovacek.milos
Aktivista

Re: Ukroucená žhavička

Příspěvek od slovacek.milos »

Zdeněk M píše:
l.pulchart píše:Čau kluci,stal se mi takový problém,mám Seat Leon 81kw,potřeboval sem vyměnit žhavičky,tři šli bez problemu a ta čtvrtá byla nekřesťansky utažená a ukroutila se,takzě z hlavy kouká jen taková tyčka se závitem
Jedine navarit na zbytek sroubek, nebo maticku a zkouset vytacet jakykoli vytahovak je marnej, naopak tu svicku tam jeste vic utemuje v tom zavitu. Nebo nechat vyjiskrit jiskrovackou, jednak je to drahý a musis sundat hlavu. zatim se to vždy podarilo vytahnout navarovaním :)
já jedině to navařování všechno ostatní selhalo, na konec vždy navařím velkou matku a velkou kouli železa ta předává teplo a v uršitém momentu při malém tahu svíčka povoli a jde dopředu dozadu a pak ven miloš
slovacek.milos
Aktivista

Package píše:kontaktuj tuto firmu.maju mobilneho cloveka s naradim co chodi vytahovat trysky aj zhavice.je vazne dobry..bez poskodenia a bez demontaze hlavy priamo na aute..

http://www.aretacnesady.sk/index.php?page=tp
do martina je to daleko ale třeba poradí něco blíž, jí dal jednou M8 co drží vstřik do peugeot znaškový servis a za odvrtání tohoto zalomeného šroubu, si vzali 7OOO kč miloš
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Dělal jsem to u Citroena ,odvrtal jsem obě utržené bez zničení závitu...jásal jsem, ale předčasně..Po natočení motor lehce cvakal..Takže hlava dolů....Podruhé kousek koukal,tak jsem navařil,nešlo to,musel jsem okolí nahřívat autogenem /opatrně/ a po delší době se to povedlo....vytočit.
já jednou to vytahování vzdal, na místo nebylo ani pořádně vidět a dostal jsem tam jen nednu ruku, majitel si přivezl dva drobné maníky, kteří svíčku odvrtali, závit zničili ale dali tam tu pružinku

co se týče toho bordelu co jim napadal na píst tak foukali kompresorem a na vysavač zredukovali tenkou plastovou hadičku a veškerý bordel co tam zůstal vytáhli a vysáli ;) miloš
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

ako neni to lacne ale je to na 100% ucinne.je tam chlapik z polska ktory chodi kamkolvek vramci ceska,slovenska a polska.pride spravi zaplatis a hotovo..
vravel tusim ze za vytiahnutie prveho zhavica 130€ a za kazdy dalsi 100€..
ale cenu ti povie ked zavolas na to cislo ci napises im na email a upresnis typ motora a ktory je to zhavic..
my sme kupovali od nich sadu na cistenie dutin trysiek a vytahovanie podloziek pod tryskami..super vecicka..draha ako svina ale stoji to zato
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
slovacek.milos
Aktivista

Package píše:ako neni to lacne ale je to na 100% ucinne.je tam chlapik z polska ktory chodi kamkolvek vramci ceska,slovenska a polska.pride spravi zaplatis a hotovo..
vravel tusim ze za vytiahnutie prveho zhavica 130€ a za kazdy dalsi 100€..
ale cenu ti povie ked zavolas na to cislo ci napises im na email a upresnis typ motora a ktory je to zhavic..
my sme kupovali od nich sadu na cistenie dutin trysiek a vytahovanie podloziek pod tryskami..super vecicka..draha ako svina ale stoji to zato
já si odkaz napsal
sledoval jsem kámoše A4 V6 na každé hlavě jedna žhavka, všechno rozkochat obje hlavy do opravy, rozvody,přípravky, 8) to bych dal raději šestku tomu polákovi a něčemu se ještě přiučil ;) miloš
conti
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conti »

Přiučit se můžeš tady:

http://leteckaposta.cz/484581776
l.pulchart
Přispěvovatel

Příspěvek od l.pulchart »

Tak uvidim zkoušel sem to chytá to dobře takže snad špatná nebude,tak do jara to snad vydrží a potom na to bude času tak to nějak budu muset pořešit každopádně vám kluci děkuju za rady
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

I kdyby ta jedna nešla vůbec tak pokud je to TDi v pořádku tak to ani nepostřehneš.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“