Ukroucená žhavička
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Ukroucená žhavička
Čau kluci,stal se mi takový problém,mám Seat Leon 81kw,potřeboval sem vyměnit žhavičky,tři šli bez problemu a ta čtvrtá byla nekřesťansky utažená a ukroutila se,takzě z hlavy kouká jen taková tyčka se závitem
a nevim co s tím tak prosím o rady pokud se s tím už někdo setkal,zatím díky za rady
a nevim co s tím tak prosím o rady pokud se s tím už někdo setkal,zatím díky za rady
Re: Ukroucená žhavička
Jedine navarit na zbytek sroubek, nebo maticku a zkouset vytacet jakykoli vytahovak je marnej, naopak tu svicku tam jeste vic utemuje v tom zavitu. Nebo nechat vyjiskrit jiskrovackou, jednak je to drahý a musis sundat hlavu. zatim se to vždy podarilo vytahnout navarovaníml.pulchart píše:Čau kluci,stal se mi takový problém,mám Seat Leon 81kw,potřeboval sem vyměnit žhavičky,tři šli bez problemu a ta čtvrtá byla nekřesťansky utažená a ukroutila se,takzě z hlavy kouká jen taková tyčka se závitem

Dělal jsem to u Citroena ,odvrtal jsem obě utržené bez zničení závitu...jásal jsem, ale předčasně..Po natočení motor lehce cvakal..Takže hlava dolů....Podruhé kousek koukal,tak jsem navařil,nešlo to,musel jsem okolí nahřívat autogenem /opatrně/ a po delší době se to povedlo....vytočit.
nepropadat panice...
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
kontaktuj tuto firmu.maju mobilneho cloveka s naradim co chodi vytahovat trysky aj zhavice.je vazne dobry..bez poskodenia a bez demontaze hlavy priamo na aute..
http://www.aretacnesady.sk/index.php?page=tp
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
-
- Aktivista
Re: Ukroucená žhavička
já jedině to navařování všechno ostatní selhalo, na konec vždy navařím velkou matku a velkou kouli železa ta předává teplo a v uršitém momentu při malém tahu svíčka povoli a jde dopředu dozadu a pak ven milošZdeněk M píše:Jedine navarit na zbytek sroubek, nebo maticku a zkouset vytacet jakykoli vytahovak je marnej, naopak tu svicku tam jeste vic utemuje v tom zavitu. Nebo nechat vyjiskrit jiskrovackou, jednak je to drahý a musis sundat hlavu. zatim se to vždy podarilo vytahnout navarovaníml.pulchart píše:Čau kluci,stal se mi takový problém,mám Seat Leon 81kw,potřeboval sem vyměnit žhavičky,tři šli bez problemu a ta čtvrtá byla nekřesťansky utažená a ukroutila se,takzě z hlavy kouká jen taková tyčka se závitem
-
- Aktivista
do martina je to daleko ale třeba poradí něco blíž, jí dal jednou M8 co drží vstřik do peugeot znaškový servis a za odvrtání tohoto zalomeného šroubu, si vzali 7OOO kč milošPackage píše:kontaktuj tuto firmu.maju mobilneho cloveka s naradim co chodi vytahovat trysky aj zhavice.je vazne dobry..bez poskodenia a bez demontaze hlavy priamo na aute..
-
- Aktivista
já jednou to vytahování vzdal, na místo nebylo ani pořádně vidět a dostal jsem tam jen nednu ruku, majitel si přivezl dva drobné maníky, kteří svíčku odvrtali, závit zničili ale dali tam tu pružinkujericho-3 píše:Dělal jsem to u Citroena ,odvrtal jsem obě utržené bez zničení závitu...jásal jsem, ale předčasně..Po natočení motor lehce cvakal..Takže hlava dolů....Podruhé kousek koukal,tak jsem navařil,nešlo to,musel jsem okolí nahřívat autogenem /opatrně/ a po delší době se to povedlo....vytočit.
co se týče toho bordelu co jim napadal na píst tak foukali kompresorem a na vysavač zredukovali tenkou plastovou hadičku a veškerý bordel co tam zůstal vytáhli a vysáli

- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ako neni to lacne ale je to na 100% ucinne.je tam chlapik z polska ktory chodi kamkolvek vramci ceska,slovenska a polska.pride spravi zaplatis a hotovo..
vravel tusim ze za vytiahnutie prveho zhavica 130€ a za kazdy dalsi 100€..
ale cenu ti povie ked zavolas na to cislo ci napises im na email a upresnis typ motora a ktory je to zhavic..
my sme kupovali od nich sadu na cistenie dutin trysiek a vytahovanie podloziek pod tryskami..super vecicka..draha ako svina ale stoji to zato
ale cenu ti povie ked zavolas na to cislo ci napises im na email a upresnis typ motora a ktory je to zhavic..
my sme kupovali od nich sadu na cistenie dutin trysiek a vytahovanie podloziek pod tryskami..super vecicka..draha ako svina ale stoji to zato
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
-
- Aktivista
já si odkaz napsalPackage píše:ako neni to lacne ale je to na 100% ucinne.je tam chlapik z polska ktory chodi kamkolvek vramci ceska,slovenska a polska.pride spravi zaplatis a hotovo..
sledoval jsem kámoše A4 V6 na každé hlavě jedna žhavka, všechno rozkochat obje hlavy do opravy, rozvody,přípravky,

-
- Přispěvovatel