Zaujímam sa o sériovú a paralélnu diagnostiku a preto by som chcel v blízkej dobe zakúpiť Bosch KTS 550, príp. KTS 540. Nie je mi však jasné, aké príslušenstvo vrátane káblov budem minimálne potrebovať, aby som s tým mohol pracovať a v akých cenových reláciách sa to na voľnom trhu pohybuje? Bol by som vďačný aj za vysvetlenie k jednotlivému príslušenstvu, ako napr. k čomu slúži U-BOX a pod.?
Ďakujem.
Bosch KTS a príslušenstvo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Budeš potrebovat program BOSCH ESI-tronic /odkazy najdeš tady na forum/
UNI-kábel,U-BOX, KTS 550 ma naviac dvojkánal osciloskop takže nejaké meracie káble, prúdové klešte U-BOX je vlastne CAN kabel ktrorý má v sebe zabudovaný Multiplexer /dokáže prehadzovať K-linku v kably na jednotlivé piny OBD konektora/
Ked by si uvažoval o kúpe takejto diagnostiky kontaktuj užívatela JOE zabera sa predajom a servisom tejto diagnostiky zoženie ti aj komplet príslušenstvo
UNI-kábel,U-BOX, KTS 550 ma naviac dvojkánal osciloskop takže nejaké meracie káble, prúdové klešte U-BOX je vlastne CAN kabel ktrorý má v sebe zabudovaný Multiplexer /dokáže prehadzovať K-linku v kably na jednotlivé piny OBD konektora/
Ked by si uvažoval o kúpe takejto diagnostiky kontaktuj užívatela JOE zabera sa predajom a servisom tejto diagnostiky zoženie ti aj komplet príslušenstvo