zdar kluci nevite prosim jaky ma byt kodovani pristrojovky kdyz chci zmenit longlife na pevny interval?nekde jsem tu cetl ze na Pted d
si nepamatuju jestli na 3 nebo4 miste/ ma byt pro LL 1 a pro pevny int 2.
Problem je ze ja tam mam 4
Jo jinak nastavit novy serv.interval mi pomoci tlacitek a klicku nejde a kanaly 9 a 10 jsou nedostupne.
Jaky je spravny postup?diky
Jake auto? Neodporucam ti menit kodovanie v budikoch na pevny servisny interval CQ0. Akonahle ho zmenis tak v drvivej vacsine pripadov zacne v RJ motora vypisovat chybu (cosi s ABS) a nejde ju zmazat. Po prekodovani naspat na premennlivy CQ1 to je OK. Vyresetuj ho radsej rucne a automaticky ti bude ratat pevny CQ0.
TDI tech píše:Jake auto? Neodporucam ti menit kodovanie v budikoch na pevny servisny interval CQ0. Akonahle ho zmenis tak v drvivej vacsine pripadov zacne v RJ motora vypisovat chybu (cosi s ABS) a nejde ju zmazat. Po prekodovani naspat na premennlivy CQ1 to je OK. Vyresetuj ho radsej rucne a automaticky ti bude ratat pevny CQ0.
Chyba 18263, "datový BUS pohonu, kontrola softwaru" nebo tak nejak. Už jsme to tenkrát řešili
TDI tech píše:Jake auto? Neodporucam ti menit kodovanie v budikoch na pevny servisny interval CQ0. Akonahle ho zmenis tak v drvivej vacsine pripadov zacne v RJ motora vypisovat chybu (cosi s ABS) a nejde ju zmazat. Po prekodovani naspat na premennlivy CQ1 to je OK. Vyresetuj ho radsej rucne a automaticky ti bude ratat pevny CQ0.
u auta co mam v popisu dole Ok tak se na to vykaslu,ale jak nastavit serv.interv. kdyz cudlikama to nejde a kanali 9 a 10 jsou nedostupne
AFN nieje prisposobene na premenlivy servisny interval CQ1 prip. CQ2. Z motorov generacie A3 je iba motor AVG prisposobny na premenlivy servisny interval CQ1 a EU3.
AFN ma pevny servisny interval. Nemas ani TOG cidlo v olejovej vani.
TDI tech píše:AFN nieje prisposobene na premenlivy servisny interval CQ1 prip. CQ2. Z motorov generacie A3 je iba motor AVG prisposobny na premenlivy servisny interval CQ1 a EU3.
AFN ma pevny servisny interval. Nemas ani TOG cidlo v olejovej vani.
vzdyt ja mam AVG.....je to v popisu passat 4motion,AVG 81KW,11/99
A TOGcidlo a long life interval tam je od vyroby
Peete píše:v kodovani budiku predposledni cislo zmenit na 2
nj a muze mi nekdo rict proc tam mam 4???
to prece nema logiku
jake mas cele kodovani? je to passat nebo alhambra.. kanalama 9 a 10 se to nedělá, na to jsi přišel jak?
je to passat/je to v podpisu/,kodovani zjistim z hlavy si to nepamatuju ale vim ze predposl.tam je ctyrka...coz me docela zarazilo.
Ja vim ze kodovani nezmenim v kanale 9 a 10...tam by se mel nastavovat servisni interval po kolika km to ma hlasit servis.....je to jinak psany ve VISu a to i jak se to kodovani meni a co na ktetrym miste ma byt