Xenony O1 - jak seřídit?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Xenony O1 - jak seřídit?
Mám nové čočky i výbojky (xenony origo z fabriky), svítí to asi OK, ale seřizovali mi to kluci na STK a podle mě to svítí nízko - vidím n acestě jasné rozhraní světlo/tma. Nějak nemám čas s tím laborovat + nechci pak oslňovat i kamiony, máte nějaký postup, nebo případně nastavení z DP - tu část zrovna nemám ...
Dík
Dík
-
- Sběrač informací
Já jsem si na Superbu taky dořizoval světla a postupoval jsem stejně jako u jinejch aut. Sklon o 1,2% (údaj na světle), odměřil jsem si výšku světel při zatížení řidičem, odečetl 6cm a na zeď vdálenou 5m jsem udělal rysku.
Škoda Superb 2,8 V6 Elegance, Anthracite Grey metallic, Exclusive Onyx, 17" Solid, Rhapsody + Digital Sound System
- marena tdi
- Aktivista
ja som od oka pridvihol na stene o trochu svetla a svieti to teraz super
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Re: Xenony O1 - jak seřídit?
uprimnou soustrastVici píše:Mám nové čočky i výbojky (xenony origo z fabriky), svítí to asi OK, ale seřizovali mi to kluci na STK a podle mě to svítí nízko - vidím n acestě jasné rozhraní světlo/tma. Nějak nemám čas s tím laborovat + nechci pak oslňovat i kamiony, máte nějaký postup, nebo případně nastavení z DP - tu část zrovna nemám ...
Dík

Já když jsem kupoval nový světla, tak jsem si je nechal seřídit ve VW. Upozornil jsem je, že jsou úplně nový, tak jsem čekal, že udělají co je třeba. Zaplatil jsem 704Kč a doma jsem zjistil, že to svítí jako na obrázku a nejsou vůbec nakódovaný. Jel jsem zpátky a bylo mi řečeno, že kódovat se nemusí a líp seřídit to nejde.
Tak jsem to udělal doma sám.
Nehledě na to, že jak mi seřizovali ty původní světla, tak je zkurvili tak, že jsem musel koupit nový...

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
- marena tdi
- Aktivista