Moderátoři: šulda, Moderátoři
nie presne som to povedal ako odisli ze by som sa stavil ze sa nechaju nalakat nejakou navigaciu alebo Din dvojkou a zabudnu aj na lak aj vsetko a potom krd bude muset chalanko do toho dat do pol roka 20000 tak sa bude chciet toho zbavit ale co uzDOLPH píše:takoví choboti nakonec koupí v bazaru čerstvě nalakovanou zbořeninu a budou happy...
presne tak a co som este zabudol co ma najviac zabilo bolo ze si VIN skontroluju ne internete tak si ho opisal na papir a yapol internet na mobile a 15minut tam haluzil a nakoniec aj tak nic ale sak copatrik.kloucek píše:nj jsou to lamy na entou.Nedavno mi prijeli na auto....pred tim 3dny v kuse po telefonu porad se vyptavali a ze stopro to berou.A ze prej jaka je sleva?Bude 10tkč???Malem jsem sezral telefon ...ale Ja na to....a na co chcete slevu???Auto jste jeste nevideli.Na to nedokazal odpovedet.Rikam prijedte a pokud neco najdete tak se domluvime.
Prijeli hodinu to prolejzali a nic nenasli.A ze se musi poradit a daji vedet.druhy den sms...ze prej je to muc penez a ze na to nemaji![]()
![]()
![]()
![]()
Kurwa proc teda jezdili???
To jsem jim mel odsroubovat zrcatka a vyriznout okno aby to meli lacinejsi???![]()
![]()
Ja to fakt nechapu
![]()
A to nemluvim o frajerovy co mi zacal sundavat kola z auta aby videl oblozeni jestli je puvodni a ty KM sedi...OMG
KAzdej by chtel auto nejlip zadarmo a pokud mozno co prave sjelo z linky.A i to by bylo nekterejm malo a chteli by k tomu jeste uvarit kafe![]()
![]()
![]()
Prodat nekomu auto je fakt o nervy a doba kdy se auta prodavali sami je nenavratne v prdeli
kokos treba asi ist na nich ako v servise len to vicackat a vsetko zatajit a cim najmenej km a neni problem u tychto odbornikovmessam píše:Dost dobrý , ¨
ja prodaval Octavii , nové turbo ,spojka, rozvody ,trysky. blb mi řekl , že po takovém zásahu do original motoru tomu nevěří , že radši koupí za 100tis.kč nejakou jinoou bez zásahu do auta.![]()
![]()
banda je to
no asi ho nepresvecil o kvalite prace xi xiTomas.cz píše:Proboha!!!!!!messam píše:blb mi řekl , že po takovém zásahu do original motoru tomu nevěří , že radši koupí za 100tis.kč nejakou jinoou bez zásahu do auta.![]()
![]()