převodovka peugeot 306 1,9 d

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
standaberousek
Nováček
Odpovědi: 0

převodovka peugeot 306 1,9 d

Příspěvek od standaberousek »

zdravim nevíte někdo kolik je tyčinek na tom kloubu co jde do převodovky stačí mi to na jednom nebo jestli je to na každym jinak ale asi těžko musí bejt přece všude stejně potřebuju vědět kolik díky (LOL)
marysc5
Nováček

Re: převodovka peugeot 306 1,9 d

Příspěvek od marysc5 »

standaberousek píše:zdravim nevíte někdo kolik je tyčinek na tom kloubu co jde do převodovky stačí mi to na jednom nebo jestli je to na každym jinak ale asi těžko musí bejt přece všude stejně potřebuju vědět kolik díky (LOL)
Kolik jich tam musí bejt to ti asi neřeknu, ale když je tam nacpeš tak to musí bejt bez mezer... :) (jestli myslíš do trianglu)
standaberousek
Nováček

jojo včera jsem je počítal protože se mi utrhl svislák a vypadla polokosa tak sem potřeboval vědět jestli jsem nějaké nestratil vyšlo mi že na jeden ten klubek je jich třeba 32
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

bacha na to!
pokud se z rozsypaným tripoidem jede-a stačí jen kousek,tak se stane,že se některé jehličky dostanou do prostoru pro kloub a trošku se rozplácnou.pak to dělá pěkný dordel.takže jehličku po jehličce pořáhně prohlédnout..
standaberousek
Nováček

to jsem si myslel takže jsem je prohlížel a nei na nich nic ani zplaclí nejsou protože to nemělo jak narazit zastavil sem a ruplo to
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“