chip sdi 50 kw

Shaníte něco? Podejte si zde inzerát.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
rapalu
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

chip sdi 50 kw

Příspěvek od rapalu »

čest chlapi ... jen sem se tak chtěl optat chipu moc nerozumím,někde jsem se četl že by chip dokázal zvednout výkon u motoru bez turba o 10 až 12 kw je to možné?Jaké jsou v tom rizika,vydrží to motor?Ibiza je poměrně lehké malé auto tak by to s 60 kw mohlo jet trochu lepší..dík za radu...
fox19
Nováček

Příspěvek od fox19 »

ne. výkon to zvedá hlavně u torbo motorů. Tady si myslim, že by chip zvedl tak 3 koně.
Votas
Přispěvovatel

Příspěvek od Votas »

Podívej se sem, taky jsem to řešil.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
vl@do
Přispěvovatel

Příspěvek od vl@do »

ja som to mal na fabii SDI - chodilo to lepsie podstatne....ale za TDI to nieje:-)) motor v pohode...skor zacala smykat spojka....ale to zalezi od toho ako bude urobeny chip....ja som mal dost strmy nastup krutiaceho momentu....spotreba isla cca 3dcl hore a zmeni to trosku zvuk motora....dost pomoze aj vymena klasickeho vzduchoveho filtra za sportovy aby si mu dal trosku viac vzduchu....bud pripraveny na to ze budes dost pekne dymit ale zas to stoji za to... ak chces ostat pri SDI je to dobre riesenie....
rapalu
Přispěvovatel

Příspěvek od rapalu »

takže mám to zkusit???nerozsype se to?hulit to bude o moc?ted to za tepla ani nezadymy...
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

rapalu píše:takže mám to zkusit???nerozsype se to?hulit to bude o moc?ted to za tepla ani nezadymy...
Záleží kolik tě to bude stát podle toho bych se taky rozhodoval jestli to má cenu, hulit to bude podle toho kolik se tam přidá, slabej článek na SDI je spojka.
vl@do
Přispěvovatel

Příspěvek od vl@do »

no dymit to bude statocne....emisnu s tym urcite neprejdes:-)))
jasne v zaklade bez upravy to nedymy.... ale ked na to poriadne slapnes tak to pekne dymy....vo vysich otackach....normalne ked pojdes tak je to v pohode...ale ked stlacis plyn na podla ze ides predbiehat alebo nejaky kopec a das zabrat autu tak to dava cierny dym...a aspon sa na teba nebude nik lepit:-)))
ale krutiaci miment to bude mat fajn...vykonovo mozno na nejaky 54-55kw asi prides...ale casom bude treba asi tu spojku poriesit ked zacne smykat...ja som s tym jazdil asi 50000km a potom zacala spojka smykat...mozno treba pozhanat nejaku co nieco zdrzi...v tom sa ja nevyznam-mozno nejaka keramicka alebo mozno si dat potom spojku preoblozit...ale zas to nieje okamzite ze ta spojka pojde dokolien...inak som s nicim nemal problem pri tom....spotrebovo som nad 5 l ani velmi nesiel a to som dost chodil dialnicu...mozno niekedy vysla spotreba na 5,2 ale to bolo leto a vysoke horucky a mal som klimu zapnutu stale a plne auto ludi...
osobne ako pisem...stoji to za to dat si soft upravit ale treba aj ten sportovy filter...ak nechces menit za TDI...
rapalu
Přispěvovatel

Příspěvek od rapalu »

takže mám to zkusit jo?Pujde to poznat aspon trochu?Dým at si jde ;)
rapalu
Přispěvovatel

Příspěvek od rapalu »

spojka tam je jak na 1,6 74 kw nebo se pletu???
vl@do
Přispěvovatel

Příspěvek od vl@do »

jasne ze to poznat....mozno treba soft upravit tak aby nebol az prilis strmy narast krutiaceho momentu a spojka bude drzat:-))) a ten vzduchovy filter tiez hodne urobi....
Odpovědět

Zpět na „Koupím“