Čištění filtru pevných částic
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Čištění filtru pevných částic
Ahoj
chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví postup jak se diagnostikou vynutí na motoru program na čištění filtru pevných částic.
Díky
Jarda
chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví postup jak se diagnostikou vynutí na motoru program na čištění filtru pevných částic.
Díky
Jarda
Bohužel pánové to co povídáte je pouze marketing Škoda-Auto. Za normálních okolností dojde opravdu k čištění automatický změnou režimu motoru. Avšak tohoto režimu dosáhnete hlavně jízdo po Praze málo kdy. Tak jsem takhle jezdil dva dny po Praze a filtr se zacpal a padlo to do nouzáku. Z toho už je bohužel jen jedna cesta nastartovat ten čistící proces diagnostikou. Bohužel se mi to už stalo dvakrát a nechci jezdit stále na Jarov. Problém je že auto je nové tedy motor má větší exhalace než-li si sedne a taky mne to stále svádí využívat tu akceleraci a tím si kouřím do toho filtru. Inu 170 koní svádí.
Proto ten dotaz....
Proto ten dotaz....
thomasino: no ja cetl neco o toyote a ta mela podobny problem..proste v mestkym provozu se to samocisteni neprovedlo, protoze k nemu RJ nemela 'podminky "...musi se chvili jet vic jak asi 80km v hod..coz po meste moc nejde
...proto rikali, ze sem tam je to dobry trosku projet:-)

VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
thomasino> Myslim, ze to jak jsi to pochopil byla puvodni myslenka filtru pevnych castic. Pak byl brainstorming, meeting, pak se toho chopili konzultanti... A o vysledku si cteme na tomhle foru. Cili vyvoj vcelku podobnu obrazku.

Ja totiz z vlastni zkusenosti vim co je to velka firma.

Ja totiz z vlastni zkusenosti vim co je to velka firma.

Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)