Dre stabilizator

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Hard.Head
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Dre stabilizator

Příspěvek od Hard.Head »

Ahoj tak jsem snizil leona na pevny KW je to dost nizko a dre mi prava poloosa o stabilizator potreboval bych nejakou radu kde treba sezenu nejakej sportovni stabik nebo proste co s tim mam udelat. Kosti uz jsem zkousel a nic dre to porad.
Skoda octavia 1.9 TDI 81kw AHF , EGR-OFF , KAT-OFF , TM.Seda Metal
skoda
Aktivista

Příspěvek od skoda »

Tak to hod Hore :)
At jeste na nasich silnicích neutrhneš motor (LOL) :D
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

O kolik máš sníženo?
Já mám KW -35 a nikde nic nedře.
Hard.Head
Přispěvovatel

Příspěvek od Hard.Head »

Kamo ale ja jsem to snizoval ptze to chci mit dole (LOL) prece na to neco existuje doufam ze mi nekdo poradi :-)
Hard.Head
Přispěvovatel

Příspěvek od Hard.Head »

Fantik píše:O kolik máš sníženo?
Já mám KW -35 a nikde nic nedře.
Ja mam tak nejmin 5cm vis?
Olinek
Nováček

Příspěvek od Olinek »

Ahoj nic neni problem mam snizeno GOLF IV H&R pevnej 35mm dolu a taky dru prava poloosa o stabik. A reseni je sportovni stabilizator prodava je uzivatel Zviratko na vw-clubu. Ja koupil H&R a zrovna ted mi ho tam muj mechos montuje zitra geo a jezdim. Jinak nekdo dre vic nekdo min podle snizeni, tloustky polosy a vahy auta jak to propruzuje nekdo uz dre pri 35mm nekdo az 50 mm. Jeste se da dat stabilizator z RS Octavie myslim, ale musel by si na tlumicich mit oka na uchyceni tech kosti je to uchyceno ne na rameno ale prave na tlumici. A to urcite nebudes mit takze nic jineho nez stabik nebude fungovat. Jinak cena stabiku H&R je pres 6 tisic jeste je varianta FK AUTOMOTIVE tam je to myslim 3,5. Vsechno najdes na vw-clubu je tam na to primo tema. Ja ti to jen shrnul do kostky :-)
Hard.Head
Přispěvovatel

Příspěvek od Hard.Head »

Olinek píše:Ahoj nic neni problem mam snizeno GOLF IV H&R pevnej 35mm dolu a taky dru prava poloosa o stabik. A reseni je sportovni stabilizator prodava je uzivatel Zviratko na vw-clubu. Ja koupil H&R a zrovna ted mi ho tam muj mechos montuje zitra geo a jezdim. Jinak nekdo dre vic nekdo min podle snizeni, tloustky polosy a vahy auta jak to propruzuje nekdo uz dre pri 35mm nekdo az 50 mm. Jeste se da dat stabilizator z RS Octavie myslim, ale musel by si na tlumicich mit oka na uchyceni tech kosti je to uchyceno ne na rameno ale prave na tlumici. A to urcite nebudes mit takze nic jineho nez stabik nebude fungovat. Jinak cena stabiku H&R je pres 6 tisic jeste je varianta FK AUTOMOTIVE tam je to myslim 3,5. Vsechno najdes na vw-clubu je tam na to primo tema. Ja ti to jen shrnul do kostky :-)
Dekuju moc si mi pomoh ja nevim proc ale ja ho nemohl nikde neshnat.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“