Dre stabilizator
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dre stabilizator
Ahoj tak jsem snizil leona na pevny KW je to dost nizko a dre mi prava poloosa o stabilizator potreboval bych nejakou radu kde treba sezenu nejakej sportovni stabik nebo proste co s tim mam udelat. Kosti uz jsem zkousel a nic dre to porad.
Skoda octavia 1.9 TDI 81kw AHF , EGR-OFF , KAT-OFF , TM.Seda Metal
Ahoj nic neni problem mam snizeno GOLF IV H&R pevnej 35mm dolu a taky dru prava poloosa o stabik. A reseni je sportovni stabilizator prodava je uzivatel Zviratko na vw-clubu. Ja koupil H&R a zrovna ted mi ho tam muj mechos montuje zitra geo a jezdim. Jinak nekdo dre vic nekdo min podle snizeni, tloustky polosy a vahy auta jak to propruzuje nekdo uz dre pri 35mm nekdo az 50 mm. Jeste se da dat stabilizator z RS Octavie myslim, ale musel by si na tlumicich mit oka na uchyceni tech kosti je to uchyceno ne na rameno ale prave na tlumici. A to urcite nebudes mit takze nic jineho nez stabik nebude fungovat. Jinak cena stabiku H&R je pres 6 tisic jeste je varianta FK AUTOMOTIVE tam je to myslim 3,5. Vsechno najdes na vw-clubu je tam na to primo tema. Ja ti to jen shrnul do kostky 

Dekuju moc si mi pomoh ja nevim proc ale ja ho nemohl nikde neshnat.Olinek píše:Ahoj nic neni problem mam snizeno GOLF IV H&R pevnej 35mm dolu a taky dru prava poloosa o stabik. A reseni je sportovni stabilizator prodava je uzivatel Zviratko na vw-clubu. Ja koupil H&R a zrovna ted mi ho tam muj mechos montuje zitra geo a jezdim. Jinak nekdo dre vic nekdo min podle snizeni, tloustky polosy a vahy auta jak to propruzuje nekdo uz dre pri 35mm nekdo az 50 mm. Jeste se da dat stabilizator z RS Octavie myslim, ale musel by si na tlumicich mit oka na uchyceni tech kosti je to uchyceno ne na rameno ale prave na tlumici. A to urcite nebudes mit takze nic jineho nez stabik nebude fungovat. Jinak cena stabiku H&R je pres 6 tisic jeste je varianta FK AUTOMOTIVE tam je to myslim 3,5. Vsechno najdes na vw-clubu je tam na to primo tema. Ja ti to jen shrnul do kostky
Skoda octavia 1.9 TDI 81kw AHF , EGR-OFF , KAT-OFF , TM.Seda Metal