2.2 hdi vibrace na volnobeh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.2 hdi vibrace na volnobeh
Ahoj dneska jsem spozoroval ze se auto trosku trepe na volnobeh.Rucicka otackomeru neskace ma to nejakych 800 otacek,ale vibrace se prenaseji do kabiny.Jede to normalne,zacina tahat plynule od cca 2000 otacek.Teplejsi se mi to zda horsi.
obcas me to dela na 2.2hdi taky , ptal jsem se nekolika servismenu a bylo me receno ze pokud spojka chodi v pohode at to zatim neresim ,kdyz zacne stavkovat spojka necham to cele i se setrvakem vymenit
obcas se me zda ze pri razeni ve vetsich otackach me ma tendenci vibrovat spojkovej pedal ,takze dvouhmota uz unavena asi bude nicmene me tvrdej ze na 2.2hdi se dvouhmotak neposere uplne ,tak jezdim dal , zaveseni motoru asi taky neco pamatuje
obcas se me zda ze pri razeni ve vetsich otackach me ma tendenci vibrovat spojkovej pedal ,takze dvouhmota uz unavena asi bude nicmene me tvrdej ze na 2.2hdi se dvouhmotak neposere uplne ,tak jezdim dal , zaveseni motoru asi taky neco pamatuje
Re: 2.2 hdi vibrace na volnobeh
kouknul bych na silentblok motoru(ten u rozvodů)bubakkaja píše:Ahoj dneska jsem spozoroval ze se auto trosku trepe na volnobeh.Rucicka otackomeru neskace ma to nejakych 800 otacek,ale vibrace se prenaseji do kabiny.Jede to normalne,zacina tahat plynule od cca 2000 otacek.Teplejsi se mi to zda horsi.