2.2 hdi vibrace na volnobeh

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
bubakkaja
Nováček
Odpovědi: 0

2.2 hdi vibrace na volnobeh

Příspěvek od bubakkaja »

Ahoj dneska jsem spozoroval ze se auto trosku trepe na volnobeh.Rucicka otackomeru neskace ma to nejakych 800 otacek,ale vibrace se prenaseji do kabiny.Jede to normalne,zacina tahat plynule od cca 2000 otacek.Teplejsi se mi to zda horsi.
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

dvouhmota....K.O.?
bubakkaja
Nováček

Příspěvek od bubakkaja »

Aha to mne nenapadlo.Myslel jsem spis vstrik nebo neco.To neni dobre.Jak bych to poznal?
Navic mam pocit ze teplejsi trepe vic.
contura
Nováček

Příspěvek od contura »

mam to same u mazdy 5 diesel ale nikdo nevi cim to je, v servisu tvrdi ze vstriky. ten dvouhmotak se mi moc nezda. kdybys to vyresil, dej vedet...
nekde na tipcars.cz je navod jak poznat k.o. dvouhmotak, ale to mi na to nesedi,spis je mozna jenom opotrebeny a proto to cuka, ale neni k.o????
pagotamd
Nováček

Příspěvek od pagotamd »

obcas me to dela na 2.2hdi taky , ptal jsem se nekolika servismenu a bylo me receno ze pokud spojka chodi v pohode at to zatim neresim ,kdyz zacne stavkovat spojka necham to cele i se setrvakem vymenit

obcas se me zda ze pri razeni ve vetsich otackach me ma tendenci vibrovat spojkovej pedal ,takze dvouhmota uz unavena asi bude nicmene me tvrdej ze na 2.2hdi se dvouhmotak neposere uplne ,tak jezdim dal , zaveseni motoru asi taky neco pamatuje
Pavlucha
Přispěvovatel

Re: 2.2 hdi vibrace na volnobeh

Příspěvek od Pavlucha »

bubakkaja píše:Ahoj dneska jsem spozoroval ze se auto trosku trepe na volnobeh.Rucicka otackomeru neskace ma to nejakych 800 otacek,ale vibrace se prenaseji do kabiny.Jede to normalne,zacina tahat plynule od cca 2000 otacek.Teplejsi se mi to zda horsi.
kouknul bych na silentblok motoru(ten u rozvodů)
Obrázek
Peugeot 406 2.0 HDi RHS FAP Off
bubakkaja
Nováček

Příspěvek od bubakkaja »

Vyteceny jeste neni vizuelne vypada ok.
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“