Dloha Lhota u Pribrami
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dloha Lhota u Pribrami
Ma nekdo uz vysledky ? Bohuzel sem tam nebyl, akorad vim ze Pajin.Pl porazil zlatku velmi, velmi tesne (cekal sem ze neporazi kdyz jela na nitro s dragslickama) ..
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
Nejlepsi palivo je CH4 !
-
KamilGTTDI
- Přispěvovatel
Výsledky zatím asi nejsou.
Úplně koukám jaký jste drbny Vy z toho vašeho fóra.
Zajímalo by mě, kdo začal šířit, že Zlatka jela s nitrem?? Jelo se bez, aby mohla jet v kategorii diesel do 2500 ccm.
Jinak samozřejmě drag sliky jsou defakto neučinné na povrchu co tam je, zvlášť pokud nejsou ani zahřáté.
Zajímalo by mě, kdo začal šířit, že Zlatka jela s nitrem?? Jelo se bez, aby mohla jet v kategorii diesel do 2500 ccm.
Jinak samozřejmě drag sliky jsou defakto neučinné na povrchu co tam je, zvlášť pokud nejsou ani zahřáté.

vidis ja to slysel od pajina a ten od valise, me se ten vas cas zdal dost mizernej navic se vam casy zhorsovali coz by odpovidalo na ubyvani nitra z flasky, ale je to fuk holt si musime veritDukes píše:Výsledky zatím asi nejsou.
i tak je to teda prijemny ze pajin bez nitra porazil zlatku bez nitra s autem ktery je o 450kg tezsi
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
Nejlepsi palivo je CH4 !
-
KamilGTTDI
- Přispěvovatel
od CHF jsme tam byly dva a ani jeden z nas nic o tom jestli ste jeli s nebo bez jsme nepsali, jen se neco probiralo uz u divaku ze tam byl nejakej protest....nevis o tom neco? ja a pajin.pl jsme vas brali jako kazdyho slusneho soutezicihoDukes píše:Výsledky zatím asi nejsou.
Skoda Octavia KIT CAR - ve vystavbe
Skoda Octavia WRCo - do jara bude
muzu jen tlumocit uz sem psal nebyl sem tam , informace mam od lidi co byli u startu a slyseli (videli ?!) casy, ale prace proto sem se hend na zacatku ptal na ofiko casy, ne nato scim ste jeli nejeliDukes píše:Nikdo nezná časy a víš, že Zlatka měla každou jízdu horší čas? Tak tu napiš, jaký si slyšel ty časy Zlatky.
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
Nejlepsi palivo je CH4 !
-
KamilGTTDI
- Přispěvovatel
To že jste měli nitro a slicky mi řikal Vališ u brzdy když přijeli. Osobně jsem vaše auto viděl jen na volných sprintech a tam vám auto kouřilo,takže pokud vám auto kouřilo i na ostrých jízdách tak a drbna jsem jáDukes píše:Výsledky zatím asi nejsou.
O2 RSI TDI
VW Brouk 300k
VW Brouk 300k
-
KamilGTTDI
- Přispěvovatel
pajine neres to nema to cenu....pajin.pl píše:To že jste měli nitro a slicky mi řikal Vališ u brzdy když přijeli. Osobně jsem vaše auto viděl jen na volných sprintech a tam vám auto kouřilo,takže pokud vám auto kouřilo i na ostrých jízdách tak a drbna jsem jáDukes píše:Výsledky zatím asi nejsou.
poradi je jasny
1.PAJIN.PL
2.VALIS
3.KAMILGTTDI
Skoda Octavia KIT CAR - ve vystavbe
Nitro se sebou bralo, ale z důvodu koeficentu na nitro se nepoužilo! Flašky s nitrem u sebe měl Vitek, který tam měl brzdu.pajin.pl píše:To že jste měli nitro a slicky mi řikal Vališ u brzdy když přijeli. Osobně jsem vaše auto viděl jen na volných sprintech a tam vám auto kouřilo,takže pokud vám auto kouřilo i na ostrých jízdách tak a drbna jsem jáDukes píše:Výsledky zatím asi nejsou.

-
KamilGTTDI
- Přispěvovatel
to byste mi ani neverili,jak moc jsem rad, ze uz me tohle vsechno pustilo. To jsou zase kecy. Je docela usmevny, kdyz uz je clovek mimo hru, jak se u toho bavi. At se jezdi nitro nebo tlaci skoro 3bary na sprinty, uz me to nezveda ze zidle a jsem rad a tak by to meli brat i ostatni. Ale rad vas kluci sleduju, jak to jde zase dopredu ta diesel scena.
At si kazdej rika co chce, nejlepsi sprinty byly pred cca 4 lety. Byli jsme parta vsichni dohromady, prdel byla a nikdo druhyho nepomlouval.
Kdyz se na to podivam v poslednich letech (ted uz jako nezaujatej), tak se mi chce blejt z tech vztahu mezi lidma tady.
pa pa
At si kazdej rika co chce, nejlepsi sprinty byly pred cca 4 lety. Byli jsme parta vsichni dohromady, prdel byla a nikdo druhyho nepomlouval.
Kdyz se na to podivam v poslednich letech (ted uz jako nezaujatej), tak se mi chce blejt z tech vztahu mezi lidma tady.
pa pa