Ahoj,vysvětlí mi někdo jak se aktivuje sklopení zrcátek.Mám Passat B5 a mělo být funkční.Zkoušel jsem otočný spínač na dveřích dát do pravý polohy,ale nic se neděje.Má se tím spínačem v pravý poloze funkce sklopení ještě nějak hýbat nebo se to spouští nějak jinak ? Má být klíček v zapalování nebo to mám dát do tý polohy a zamknout dálkou auto ?
Je ten motůrek pro sklopení totožnej i pro posunutí zrcátek,který mi normálně funguje ?
Předch. maj. je nedostupnej,mimo ČR delší dobu a prej mu to chodilo.
Dík za vysvětlení Sláva
Sklápění zrcátek Passat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
HammerschmiedR
- Sběrač informací
Jakože dáš ten přepínač do polohy sklopeno při zapnutém klíči v zapalování a ono se to sklopí? myslel jsem že to má fungovat tak, že když to necháš v poloze sklopeno tak se to při vyndání klíčků a nebo zamknutí samo sklopí a zpátky zase narovná při otevření auta a nebo nastartování!
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
-
HammerschmiedR
- Sběrač informací
- schonus
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Jedina vec ve voze, co si dela co chce. Pred vypnutim klicku otocim preinacem a zrcatka se zklapi. To by slo.
No a dal uz jen v horsim pripade.
Sednu do vozu otocim klickem do prvni polohy a nic se nedeje. Nastartuju a stale nic. Tak prepnu prepinacem a stale nic. Silou narovnam jedno zrcatko abych aspon neco videl. Po par km jizdy slysim motory zrcatek a nasledne ranu, jak si sedne do vychozi polohy.
Zaver_? Zkousel jsem to mockrat a nekolikrat se mi to spis vymstilo. Proto radsi na to ....
To vsak samozrejme neni reseni.
No a dal uz jen v horsim pripade.
Sednu do vozu otocim klickem do prvni polohy a nic se nedeje. Nastartuju a stale nic. Tak prepnu prepinacem a stale nic. Silou narovnam jedno zrcatko abych aspon neco videl. Po par km jizdy slysim motory zrcatek a nasledne ranu, jak si sedne do vychozi polohy.
Zaver_? Zkousel jsem to mockrat a nekolikrat se mi to spis vymstilo. Proto radsi na to ....
To vsak samozrejme neni reseni.
STOledo 1M, AHF - poladeno