Renovace světel

Opraváři - dejte o sobě vědět! :-). Každou chvíli potřebuje někdo pomoci s autem.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
milda.23
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Renovace světel

Příspěvek od milda.23 »

Nazdar hoši nabízím vám renovaci světel a mlhovek Bližší info a dotazi po SZ :)
Nemám to jako výdělečnou činnost, ale celkem mě to baví takže vám to touto cestou nabízím.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) milda.23 dne 27 dub 2010, 07:59, celkem upraveno 5 x.
pašák 1.9 TDi 172 kobylek... skoro vše už vyměněno... :) :)
xklikas
Přispěvovatel

Re: Renovace světel

Příspěvek od xklikas »

milda.23 píše:Nazdar hoši nabízím vám renovaci světel a mlhovek Bližší info a dotazi po SZ :)
Nemám to jako výdělečnou činnost, ale celkem mě to baví takže vám to touto cestou nabízím.

Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Celkem dobrý,pěkná práce...A jaká je cena?
milda.23
Sběrač informací

:)

Příspěvek od milda.23 »

máš to v sz :)
pašák 1.9 TDi 172 kobylek... skoro vše už vyměněno... :) :)
kmet50
Nováček

Příspěvek od kmet50 »

Dlouho jsem na nic nemohl narazit, ted jsem to vyřešil jednoduše - koupil na autolesk.cz, vybrousil, vyleštil, spokojen-fakt jak nové!
Tady to najdete: http://www.autolesk.cz/e-shop/index.php?item=3
konečně jsem zrenovoval
beda.hlava
Nováček

Příspěvek od beda.hlava »

Dobrý den, chtel jsem se zeptat, špatně mi svítí xenonove světla na škoda superb I , vybojky jsem dal nové a je to skoro stejné. Nejspíše jsou špatné čočky co jsou v nich vybojky a paraboly, chtěl jsem se zeptat kolik by stálo repasování (opravení) ? Děkuji za odpověď Mencl
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Hlavni je, zda to pak nasledne po vylesteni osetris povrchovou upravou, protoze jinak se cela situace opet opakuje.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

Kit na prebrouseni plastovyho krytu svetla se prodava skoro v kazdym supermarketu okolo 300,- Kc. Je v tom sada smirku s ruznou hrubosti a brusna pasta + silikonovej olej na konzervaci. Aplikoval jsem to pred rokem na xenony FRS1 a vysledek je na foto.

Po prebrouseni je treba to osetrit silikonovym olejem a osetreni cca po 6 mesicich opakovat. Je treba vychazet z toho, ze na to organicky sklo pusobi sul, voda, saponaty a sracky z ostrikovacu, plus kameny a prach. Takze jeho opotrebeni je normalni stav.

Nejdrazsi na tom je ta prace, cca pul dne na auto, v zavislosti na stavu zvetrani, takze pokud existuje nekdo, kdo to je schopen poskytovat, urcite si to zakazniky najde.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@fabiátor: Nechtel jsem mu kazit kseft ale nenapsal bych to jinak. Mimochodem, ja znam ten "olej" jen ve forme spreje ... ale dobre vedet, ze neni treba. Me to ceka na 6 autech a vubec se mi do toho nechce ... ale nehodlam za to platit kdyz si to mohu zajistit svepomoci.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Odpovědět

Zpět na „Nabídka služeb“