Touran 1.9 TDi 74kw 6-ti kvalt - spojka???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Touran 1.9 TDi 74kw 6-ti kvalt - spojka???
Mám problém, když stojim a mám natočené auto na volnoběh ozývají se od spojky divné zvuky, když vymáčknu spojku tak to přestane a když ji pustím tak to zese začne(ne ale pokaždé) Pročítal jsem fórum a mám podežření na setrvačník, ale všude každý píše že to zlobí i při jízdě. Já ale při jízdě problém nemám. Nemůže to být jen ložisko? Chrastit to přestane až když vymáčknu spojku skoro uplně, ložisko by asi stichlo dřív ne? Prosím o radu nebo někdo hoďte vlas někam kde se neco podobného řešilo, já jsem nic nenašel.
Díky
Díky
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Touran 1.9 TDi 74kw 6-ti kvalt - spojka???
se mrkni kolik máš oleje a jakého v převodovce, pravděpodobně ti jde převodovka srát šetři si prachyDoman píše:Mám problém, když stojim a mám natočené auto na volnoběh ozývají se od spojky divné zvuky, když vymáčknu spojku tak to přestane a když ji pustím tak to zese začne(ne ale pokaždé) Pročítal jsem fórum a mám podežření na setrvačník, ale všude každý píše že to zlobí i při jízdě. Já ale při jízdě problém nemám. Nemůže to být jen ložisko? Chrastit to přestane až když vymáčknu spojku skoro uplně, ložisko by asi stichlo dřív ne? Prosím o radu nebo někdo hoďte vlas někam kde se neco podobného řešilo, já jsem nic nenašel.
Díky
Myslíš že až tak?? Nemůže to být třeba jen nějaké ložisko v převodovce?
-
slovacek.milos
- Aktivista
Doman píše:Myslíš že až tak?? Nemůže to být třeba jen nějaké ložisko v převodovce?
nemyslím uvidíš sám časem,
koupit a přehodit ložisko za pár kaček šlo třeba u starého traktoru,
se mrkni na tu převodovku asi to nebude jen tak co, zkus ten olej možná oddálíš problém
pokud nemáš v převodovce správný olej koupený v autorizáku pro tvoji převodovku ve správné hladině tak raději nejezdi nic jiného stím asi nesvedeš čas ukáže miloš
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista