problem s tlakem arl
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
problem s tlakem arl
Problem -klepaly hydra vyměnily se. Znovu zacly klepat hydra, po zjištovani duvodu proc klepou, jsem dosel k tomu ze chybi zaslepka na vahadle-rolne.Otvor se zaslepil a po nastartovani nemam skoro zadny tlak na vacce a rolnach tim padem se nemaze vacka.Jinak tlak na cidle volnobeh 0,2mpa a 2000 ot. 0,4 mpa.PROC TO NEMAZE VRCH,predtim nebyl problem.
-
- Sběrač informací
Zdravím borci trošku obnovim téma ohledně mazání arl.
Dělal jsem komplet vršek a kroužky na tomto motoru.
Mazací tlak je při studeném motoru 4bary až se motor ohřeje tlak padne na 1bar což je cca asi v pořádku
Na 2000 otáček maže 3 bary ( teplý)
Ale znepokojuje mě max tlak který je jen 4bary i když vytocim motor do 5000 otáček
Moje axr 74PD maže při stejných podmínkách 5,5 baru.
Po čem jít prosím?
Obtok ventil v těle olej filtru?
Dělal jsem komplet vršek a kroužky na tomto motoru.
Mazací tlak je při studeném motoru 4bary až se motor ohřeje tlak padne na 1bar což je cca asi v pořádku
Na 2000 otáček maže 3 bary ( teplý)
Ale znepokojuje mě max tlak který je jen 4bary i když vytocim motor do 5000 otáček

Moje axr 74PD maže při stejných podmínkách 5,5 baru.

Po čem jít prosím?
Obtok ventil v těle olej filtru?

Bosch kts 570,vcds,Beeprog
- martinsidlo
- Aktivista
A určitě mají obě auta stejně najeto a máš je od novoty, když je porovnáváš.
Pokud máš pocit že je třeba to řešit, tak můžeš kouknout na tlakový ventily a případně rozhodit motor a kouknout na vůle v ozubení u olejového čerpadla.
Dělal jsem to celkem nedávno a jen tak z plezíru bych to dělat nechtěl, to mi věř. Takže pokud mažeš, buď rád a jezdi.
Pokud máš pocit že je třeba to řešit, tak můžeš kouknout na tlakový ventily a případně rozhodit motor a kouknout na vůle v ozubení u olejového čerpadla.
Dělal jsem to celkem nedávno a jen tak z plezíru bych to dělat nechtěl, to mi věř. Takže pokud mažeš, buď rád a jezdi.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ