Je to 2.0 tdi BMP 2006, slo mi o to, jestli je mozny, ze tuhle kladku montovali pri vyrobe auta... Podle servisky ma najeto totiz jen 90 000 a rozvody se maji delat pri 120. Tak se mi zdala nejaka podezrela
Miloš- Je to úctyhodné,ta doba..,ale zákazník si zaplatil za výměnu sady rozvodů a tak se to tam musí dát...Normy dělaly idioti podle nacvičených blbečků na nových vozech ...Ale vždy se něco vysere..Omrdat se dá leccos,co je nepodstatné,ale tohle a brzdy a řízení se má neodfláknout...Čert nikdy nespí..a lidé jsou různí...Ale když mi řekne kámoš,udělej mi rozvody,je to něco jiného...kladky mu namažu/mám to vyzkoušené/ ,použiji jen nový řemen...A když potom dělám třeba údržbu,zkontroluji stav...
Napínací Litens je origo,žádnou jinou neseženeš,akorát je bud s číslem a znakem VW,pak je to origo díl koncern nebo bez toho čísla a znaku a je to druhovýroba,ale jsou úplně stejný.
jericho-3 píše:Miloš- Je to úctyhodné,ta doba..,ale zákazník si zaplatil za výměnu sady rozvodů a tak se to tam musí dát...Normy dělaly idioti podle nacvičených blbečků na nových vozech ...Ale vždy se něco vysere..Omrdat se dá leccos,co je nepodstatné,ale tohle a brzdy a řízení se má neodfláknout...Čert nikdy nespí..a lidé jsou různí...Ale když mi řekne kámoš,udělej mi rozvody,je to něco jiného...kladky mu namažu/mám to vyzkoušené/ ,použiji jen nový řemen...A když potom dělám třeba údržbu,zkontroluji stav...
Už vidím, jak kontroluješ stav na takovém 2.0/2.2 HDI
Čímž neříkám, že ty namazaný kladky jsou špatně. Máš na to mazací lis?
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D