renault megan řízení

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

renault megan řízení

Příspěvek od slovacek.milos »

mám jednoho megana, problém je s trubkou co vede olej na pravou stranu řízení tak v tom pravém spoji začal slzet olej, vyměnil jsem okroužky za táden stejný problém,
dal jsem novou trubku origo za týden to slzelo zas, zkoušeli jsme do spoje hliníkovou podložku slzelo,

borec si přinesl druhé řízení z vrakedu jezdil měsíc zase pravý holendr slzí ,

jak tu trubku utěsnit nevím přístup špatný díky miloš
JiRaY
Přispěvovatel

Příspěvek od JiRaY »

Hmm,a nešlo by to nacpat nějak do toho spoje teflonovou pásku?Myslím namotat do holendru,jestli by to neutěsnila.

A nebo tam dát měďěnou vyžíhanou podložku,aby byla měkká a utáhnout.
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"

Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A ta origo trubka byla nová nebo stará...?Tyhle pancéřové trubky jsou pěkné svině....
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:A ta origo trubka byla nová nebo stará...?Tyhle pancéřové trubky jsou pěkné svině....
přišel jsem do autoruzáku a chtěl okroužky které tu trubku těsní no a borec zjistil že okroužky nejsou jedině celou trubku s okroužkama za 7OO,

jako případám si jak pako sedlo čisté trubka OK dáš hliníkovou podložku dotáhneš na krev a slzí fotil jsem si to i na kameru a zvetšil zda tam není žádný defekt nechápu

druhí řízení staré z vrakecu a stejný problém vyměnit řízení nebo tu trubku není jen tak pokud někdo něco nevymyslí opravu dělat zatím žádnou nebudu miloš
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

slovacek.milos píše:
jericho-3 píše:A ta origo trubka byla nová nebo stará...?Tyhle pancéřové trubky jsou pěkné svině....
přišel jsem do autoruzáku a chtěl okroužky které tu trubku těsní no a borec zjistil že okroužky nejsou jedině celou trubku s okroužkama za 7OO,

jako případám si jak pako sedlo čisté trubka OK dáš hliníkovou podložku dotáhneš na krev a slzí fotil jsem si to i na kameru a zvetšil zda tam není žádný defekt nechápu

druhí řízení staré z vrakecu a stejný problém vyměnit řízení nebo tu trubku není jen tak pokud někdo něco nevymyslí opravu dělat zatím žádnou nebudu miloš

milosi, proc opravujes francouzke sracky.... V tydnu jsem byl u jednoho cloveka a ten me tvrdil ze VW stoji za hovno, ze radeji opravuje francouze. Tomu fakt asi nerozumim, francouze nikdy ......... :)
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Opravovat se musí rozbitá auta. Na těch, co jsou bez problémů výdělek není.
Je rozdíl mít auto a opravovat.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

origoš píše:Opravovat se musí rozbitá auta. Na těch, co jsou bez problémů výdělek není.
Je rozdíl mít auto a opravovat.
ja vim mas pravdu.....
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Miloši, hodně štěstí. Já jsem tahal z EspaceII řízení tři dny, protože nejdřív asi bylo to řízení a pak kolem toho postavili zbytek auta... (wallbash)
Jestli ono to řízení z vrakáče nemá stejnou konstrukční vadu, jako to co jste vyhodili... Je to Renault, tam musíš hledat chybu v každém dílu.

:)
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
slovacek.milos
Aktivista

dhfool píše:Miloši, hodně štěstí. Já jsem tahal z EspaceII řízení tři dny, protože nejdřív asi bylo to řízení a pak kolem toho postavili zbytek auta... (wallbash)
Jestli ono to řízení z vrakáče nemá stejnou konstrukční vadu, jako to co jste vyhodili... Je to Renault, tam musíš hledat chybu v každém dílu.

mám dvouslopák a pneumatické nářadí tak se stím moc neserem, odšroubujem co se dá

mám třeba i C3 a 4O7 málo najeto se serviskou to se sype jedna věc za druhou, třeba přijedeš na parkec a pak neodjedeš prdne péro, kontrolku motoru tu tak zalepit černou folií ta bliká jak blinkr

asi si napíšu na barák renault servis a stanu se milionářem nebo těm pacientům doporučím jízdu z obchodu přímo na vrakec

;) miloš
slovacek.milos
Aktivista

dhfool píše:Miloši, hodně štěstí. Já jsem tahal z EspaceII řízení tři dny, protože nejdřív asi bylo to řízení a pak kolem toho postavili zbytek auta... (wallbash)

mám dvouslopák a pneumatické nářadí tak se stím moc neserem, odšroubujem co se dá

mám třeba i C3 a 4O7 málo najeto se serviskou to se sype jedna věc za druhou, třeba přijedeš na parkec a pak neodjedeš prdne péro, kontrolku motoru tu tak zalepit černou folií ta bliká jak blinkr

asi si napíšu na barák renault servis a stanu se milionářem nebo těm pacientům doporučím jízdu z obchodu přímo na vrakec

;) miloš
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Máš prostě nervy jako provazy..Mě nejvíc štve,když takový rozebraný stroj zabírá zdviž týden,než se seženou komponenty..a na zvedáku je vlastně jen kastle a druhá zdviž není...Škoda uniklých peněz a času...
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Máš prostě nervy jako provazy..Mě nejvíc štve,když takový rozebraný stroj zabírá zdviž týden,než se seženou komponenty..a na zvedáku je vlastně jen kastle a druhá zdviž není...Škoda uniklých peněz a času...
mám druhý zvedák ten paleták nebo trabanták jak se tomu říká tam to věším,

nervy mám permanetně vprdeli, můj otrok spravuje auta už 44 let a má invalidní důchod druhého stupně na hlavu,

humoru máme pořád na rozdávání :-D miloš ;)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Mě tvrdlo rozpracovaný 2.2HDi měsíc v garáži než majitel donesl vstřikovače a setrvák, nedalo se nic dělat motor s převodovkou jsem dal na paletu do kouta, na auto hodil pomocnej rám s řízením a auto šlo ven...
slovacek.milos
Aktivista

Tomas.cz píše:Mě tvrdlo rozpracovaný 2.2HDi měsíc v garáži než majitel donesl vstřikovače a setrvák, nedalo se nic dělat motor s převodovkou jsem dal na paletu do kouta, na auto hodil pomocnej rám s řízením a auto šlo ven...
jak se do opravy vloží majitel stím že to auta nebude vrážet a něco shánět tak to mám taky takový rám s nápravou,
řeknu ti kousek u baráku mám velké parkoviště třeba jedna laguna kvůli ventilátoru a zap,modulu tam stojí od listopadu,

na jedno subaru co tam stálo přes půl roku jsem dal ceduli prodám vcelku to pomohlo

vymysli raději co stím řízením než skončím v černovich v šaškecu :-D miloš
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“