programovanie s ponny prog

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pioneer
Sběrač informací
Odpovědi: 0

programovanie s ponny prog

Příspěvek od pioneer »

Mam taky problem, ze ked dam zapisat pamet atmegy162 tak mi vyhodi stale chybu , ze Zapis zlyhal . Ale ked dam zapisat ten isty subor do atmegy ktory som z neho vycital tak to zapise bez problemov. Neviete nahodou ze kde je chyba?
pasa
Přispěvovatel

Příspěvek od pasa »

Zkontroluj si základní parametry a co používáš pro kompilaci?Staqčí aby ses uklep v adrese registru a už to neveme.
A4 8K5
pioneer
Sběrač informací

Otázka

Příspěvek od pioneer »

nevedel by si mi poslat ako ma byt nastaveny ponny prog, a pri akych adresach musim davat pozor?
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

nemas ten subor inej(vacsej) velkosti ? v principe mu je jedno co tam natrepes, aj keby si tam mal 16kb subor vyplneny FF..
dal si ho predtym zmazat ? co blank check ? nemas nahodou ten hex spojeny aj s eeprom ? :) je x moznosti preco to nejde :) idealne ak mas ten programator STK200/300 kompatibilny tak skus iny soft, napr. AVRstudio,BASCOM....
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
pasa
Přispěvovatel

Příspěvek od pasa »

Pony prog sice nepoužívám ale zkus mi poslat ten asm nebo hex soubor a napiš mi do čeho to chceš nalejt ,pokud budu mít čas tak se na to zkusím mrknout,ale nic neslibuju. :)
A4 8K5
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

pokudje to 908 tak to rovnou upni na rapida (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
pioneer
Sběrač informací

odpoved

Příspěvek od pioneer »

Je to vag 7.04 aj Vag 8.05. Ani jedno sa mi nepodari vlozit?

http://rapidshare.com/files/390777184/Dumpy.zip.html[/url]
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“