Čerpadielko haldexu Octavia 4x4 74kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Čerpadielko haldexu Octavia 4x4 74kw
Zdravím všetkých,
potreboval by som poradiť, ako vymeniť v čerpadielku haldexu uhlíky. Už ho mám čiastočne od zadu rozobraté, ale neviem ako sa dostať k uhlíkom, tak aby som nič nepoškodil. A pomohla by aj rada aké uhlíky použiť, asi originály nezoženiem.
Ďakujem všetkým.

potreboval by som poradiť, ako vymeniť v čerpadielku haldexu uhlíky. Už ho mám čiastočne od zadu rozobraté, ale neviem ako sa dostať k uhlíkom, tak aby som nič nepoškodil. A pomohla by aj rada aké uhlíky použiť, asi originály nezoženiem.
Ďakujem všetkým.
- 
				GaterSpecial
- Přispěvovatel
Re: Čerpadielko haldexu Octavia 4x4 74kw
Ja len jedno ak to rozoberes tak daj pozor na taku pruzinku vyzera ako zahnuty drat dost dvolrzita jederobo píše:Zdravím všetkých,
Ďakujem všetkým.
- 
				GaterSpecial
- Přispěvovatel
cerpadlo
mam jedno nefunkčne čerpadlo s octavie 4x4 ak chceš pošlem ti ho za poštovne  a trenuj ďalej možno ti to pomôže

Octavia AGR 4x4  EGR , KAT off tlmice KAYABA disky 17" PLW , 129,1 PS - 309,5Nm chip BH Motor
						 - někdo to tu už řešil a spravil to, takže by Ti snad poradil
  - někdo to tu už řešil a spravil to, takže by Ti snad poradil
 ten by ti mohl pomoc
 ten by ti mohl pomoc