vsetkych vas zdravim a prosim o pomoc. Kupil som otcovi k sviatku kabel OBD-USB KKL-interface od ceskeho vyrobcu konkretne Adaptér pro OBD-II OBD-USB zo stranky http://www.auto-diagnostika.cz/autodiag ... =41&sName= a z internetu som si stiahol VAG-COM 304Cz plnu verziu. Potrebujeme s otcom hlavne precitat chyby a nasledne ich z mazat, nic zlozite ziadne kodovanie ani podobne veci. Cez notebook som sa pekne pripojil nastavil port a komunikovalo to. Ale ked som dal autoscan tak mi precitalo iba adresu 01 a potom pri adrese 02 mi vypisalo Interface statu:3 a ze nemam pripojeny com port alebo neni zapnute zapalovanie alebo pripojeny kabel a pc zamrzol. Viete mi niekto poradit prosim? Pouzivam vistu a notebook acer. V com moze byt chyba?Dakujem
mozete mi pisat aj na jozef.kandrac@slovanet.sk
strasne velka prosba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
strasne velka prosba
Mal som pozicany hex-can spolu s vag-com 805CZ a slapalo to jedna basen tak som si myslel ze to pojde. Pretoze ono to vsetko pekne pripoji a aj skenuje ale pri adrese 02 zblbne tak neviem. Ale skusim dat XP a uvidime. A este by som mal prosbu diagnostiku potrebujem robit na vw trojkovej rady a felicii ale v programe vag-com 304 nie je autoscan pre feliciu. Neviete mi podadit?
Re: strasne velka prosba
[quote="ss2"]Mal som pozicany hex-can spolu s vag-com 805CZ a slapalo to jedna basen tak som si myslel ze to pojde. Pretoze ono to vsetko pekne pripoji a aj skenuje ale pri adrese 02 zblbne tak neviem. Ale skusim dat XP a uvidime. A este by som mal prosbu diagnostiku potrebujem robit na vw trojkovej rady a felicii ale v programe vag-com 304 nie je autoscan pre feliciu. Neviete mi podadit?[/quot
Najdi si v programu text. složku AutoScan a tam si připiš Felicii.
6U,Skoda Felicia,01,03,15,25,41

Najdi si v programu text. složku AutoScan a tam si připiš Felicii.
6U,Skoda Felicia,01,03,15,25,41

CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro