strasne velka prosba

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ss2
Nováček
Odpovědi: 0

strasne velka prosba

Příspěvek od ss2 »

vsetkych vas zdravim a prosim o pomoc. Kupil som otcovi k sviatku kabel OBD-USB KKL-interface od ceskeho vyrobcu konkretne Adaptér pro OBD-II OBD-USB zo stranky http://www.auto-diagnostika.cz/autodiag ... =41&sName= a z internetu som si stiahol VAG-COM 304Cz plnu verziu. Potrebujeme s otcom hlavne precitat chyby a nasledne ich z mazat, nic zlozite ziadne kodovanie ani podobne veci. Cez notebook som sa pekne pripojil nastavil port a komunikovalo to. Ale ked som dal autoscan tak mi precitalo iba adresu 01 a potom pri adrese 02 mi vypisalo Interface statu:3 a ze nemam pripojeny com port alebo neni zapnute zapalovanie alebo pripojeny kabel a pc zamrzol. Viete mi niekto poradit prosim? Pouzivam vistu a notebook acer. V com moze byt chyba?Dakujem

mozete mi pisat aj na jozef.kandrac@slovanet.sk
Matias
Přispěvovatel
Příspěvek od Matias »

Myslím, že největší problém je ta vista. 304 je stará verze a nebude podporovat VISTY, s těma jsou kompatibilní snad až od 908. Ale nejsem si jistej. Já jsem si kvůli diag pořídil noťas s XPčkama.
ss2
Nováček

strasne velka prosba

Příspěvek od ss2 »

Mal som pozicany hex-can spolu s vag-com 805CZ a slapalo to jedna basen tak som si myslel ze to pojde. Pretoze ono to vsetko pekne pripoji a aj skenuje ale pri adrese 02 zblbne tak neviem. Ale skusim dat XP a uvidime. A este by som mal prosbu diagnostiku potrebujem robit na vw trojkovej rady a felicii ale v programe vag-com 304 nie je autoscan pre feliciu. Neviete mi podadit?
ROBIG
Aktivista

Re: strasne velka prosba

Příspěvek od ROBIG »

[quote="ss2"]Mal som pozicany hex-can spolu s vag-com 805CZ a slapalo to jedna basen tak som si myslel ze to pojde. Pretoze ono to vsetko pekne pripoji a aj skenuje ale pri adrese 02 zblbne tak neviem. Ale skusim dat XP a uvidime. A este by som mal prosbu diagnostiku potrebujem robit na vw trojkovej rady a felicii ale v programe vag-com 304 nie je autoscan pre feliciu. Neviete mi podadit?[/quot

Najdi si v programu text. složku AutoScan a tam si připiš Felicii.

6U,Skoda Felicia,01,03,15,25,41

:)
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
rico
Nováček

Příspěvek od rico »

na k++ funguje najlepsie vwtool je ale iba v eng
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

S tou vistou, rozpraval som so znamim, ktory riesi pc a pod. Na tieto problemy existuje niejaky balik ovladacov, ktory treba stiahnut zo stranok microsoftu koli podpore sw z xp na vistu a win7. Ma asi 500mb, odskusane to nemam a ani overene, mozno blbost, ale mozes skusit pozriet.
Lucinka
Přispěvovatel

Příspěvek od Lucinka »

Ahoj, ten spouštěcí soubor kterým spouštíš VAG, si musíš označit, dále vlastnosti a zaklikni možnost (Spustit jako správce), bude ti fungovat. Měl jsem 304 na Vistách i na 7 a běhal skvěle.
Škoda Fabia kombi 2004, 96Kw chip, Fiat Ducato 2.3JTD 88KW 2008, Galloper 2.5 TD 73KW
starec
Sběrač informací

Příspěvek od starec »

Je to tak, ako píše Lucinka - ja fungujem na W7 bez problémov /pri spúšťaní ako správca/.
Passat 1,9TDI, 81kW, 1998, AFN
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“