touran 1,9tdi netahne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
touran 1,9tdi netahne
Ahoj mam problem motor bezi pekne akorat kdyz se rozjedu huli a piska Od dvojky a vubec se nechce rozjet tak maximalne jedu pade a nema to silu a obcas se me rosvidi ,EMISE JED DO DILNY- vag nameril 97,5% skrtici klapka a to nespadne i kdyz to stoji a v servise ze prej musej vimenit cely turbo ani to poradne neprohlidly co mam delat co stim opravdu je dik
-
- Aktivista
- lucky.jack
- Přispěvovatel
Kvůli těmto nedostatkům by mi tohle nesmělo do baráku..Za kolik to potom jezdí, když se rozpočítá servis a prachy za něj.?Já mám za to, že slavné TDI pod 8 litrů nejezdí...Teď jsem jel s Passatem 1,9 TD nonstop /vrakem na pohled/ 600 km a pral jsem ho, co v něm bylo, motor půl mega, jednou dělaná spojka/pouze obložená/,utržený silentblok na motoru má už tak 2 roky , takže při rozjezdu to zaklepe a o turbu ani neví, kdybych jej kolikrát nepřemluvil, tak ani filtr vzduchu nedá./olej z Leedlu 15W40/..A motor si jen šeptá, do kopce boří do sedačky, na dálku spotřeba 6,5 litru a tak jsem si cestou říkal, k čemu mimo ekologie je tohle zkurvený TDI...?Ten chlap si koupit nový skvost v naftě od koncernu a tohle se mu stát, tak ten prodejce podává trestní oznámení za ublížení na zdraví.... 

nepropadat panice...