touran 1,9tdi netahne

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
m.puli
Nováček
Odpovědi: 0

touran 1,9tdi netahne

Příspěvek od m.puli »

Ahoj mam problem motor bezi pekne akorat kdyz se rozjedu huli a piska Od dvojky a vubec se nechce rozjet tak maximalne jedu pade a nema to silu a obcas se me rosvidi ,EMISE JED DO DILNY- vag nameril 97,5% skrtici klapka a to nespadne i kdyz to stoji a v servise ze prej musej vimenit cely turbo ani to poradne neprohlidly co mam delat co stim opravdu je dik
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Vyměň servis a zajeď k někomu kdo se na to prohlídne líp ;)
michal600
Přispěvovatel

Příspěvek od michal600 »

no jestli se nevysipalo turbo a neudusilo sání. sundej hadicu z turba a uvidíš
m.puli
Nováček

Příspěvek od m.puli »

vse je v poradku ja sem to radsi odstavil auto a nejezdim ,proste vsechno v poradku nastartuji motor bezi krasne dam jedna ,dva a uz se to nechce rozjet jakoby kdyby tam byl omezovac na vykonu, taky me napadlo jestly neodesel katalyzator protoze pred tim kdyz sem zaradil tak neco pisklo ze spoda
lobo
Sběrač informací

Příspěvek od lobo »

Mne Octava I. netahne do 2 tis otacek, je tam 96 kW, najeto 140 tis, vse se chová jak má, uz mam podezreti taky na katik...resil to uz nekdo?
m.puli
Nováček

Příspěvek od m.puli »

Ahoj tak to bylo opravdu turbo vyměněno za nový ,ale ted ten zvuk co byl a to že se sekla spojka ,špiš setrvák.potřebuji poradit protože to osoustružilo převodovku a jestli to vadí takhle nechat viz. foto dekujiObrázekObrázekObrázek
Obrázek
pokornasek.pepan
Aktivista

Příspěvek od pokornasek.pepan »

ááá klasika,no jestli tam nikde neprosakuje olej ze skrine(u unasece na poloosu) tak to nech nicemu to nevadi.uz sem jich takle delal celkem dost nikdy to prodreny skrz nebylo ... neresil bych to.
m.puli
Nováček

Příspěvek od m.puli »

ještě sem na to koukal na tu převodovku a zjistil jsem ,že na dvou místech je to nepatrně prsklý -to vadí taky....
lucky.jack
Přispěvovatel

Příspěvek od lucky.jack »

Jestli to není nějak velký tak bych to nechal zavařit, aby to nepraskalo dál.
Edit: záleží kde je to prasklý.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Kvůli těmto nedostatkům by mi tohle nesmělo do baráku..Za kolik to potom jezdí, když se rozpočítá servis a prachy za něj.?Já mám za to, že slavné TDI pod 8 litrů nejezdí...Teď jsem jel s Passatem 1,9 TD nonstop /vrakem na pohled/ 600 km a pral jsem ho, co v něm bylo, motor půl mega, jednou dělaná spojka/pouze obložená/,utržený silentblok na motoru má už tak 2 roky , takže při rozjezdu to zaklepe a o turbu ani neví, kdybych jej kolikrát nepřemluvil, tak ani filtr vzduchu nedá./olej z Leedlu 15W40/..A motor si jen šeptá, do kopce boří do sedačky, na dálku spotřeba 6,5 litru a tak jsem si cestou říkal, k čemu mimo ekologie je tohle zkurvený TDI...?Ten chlap si koupit nový skvost v naftě od koncernu a tohle se mu stát, tak ten prodejce podává trestní oznámení za ublížení na zdraví.... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“