Felicia 1,9D, špatně se řadí jednička
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Felicia 1,9D, špatně se řadí jednička
Zdravím. Vždy mi šlo řazení krásně lehce, ale teď jednička a taky dvojka jde velmi ztuha řadit, když motor jede. V klidu to jde jak po másle. Co to může být? Spojka?
Re: Felicia 1,9D, špatně se řadí jednička
Povolené matice pětkového kola v převodovce,použij vyhledávání, Miloš to tu před nedávnem řešil.pepa10 píše:Zdravím. Vždy mi šlo řazení krásně lehce, ale teď jednička a taky dvojka jde velmi ztuha řadit, když motor jede. V klidu to jde jak po másle. Co to může být? Spojka?

-
- Aktivista
ne ne zajsi do peugeot a kup tam schel GL 4+ tři litra po 200 kč pak budeš řadit jak v pohádce milošPetráš píše:Povolené matice pětkového kola v převodovce,použij vyhledávání, Miloš to tu před nedávnem řešil.pepa10 píše:Zdravím. Vždy mi šlo řazení krásně lehce, ale teď jednička a taky dvojka jde velmi ztuha řadit, když motor jede. V klidu to jde jak po másle. Co to může být? Spojka?
Olej je dobrejslovacek.milos píše:ne ne zajsi do peugeot a kup tam schel GL 4+ tři litra po 200 kč pak budeš řadit jak v pohádce milošPetráš píše:Povolené matice pětkového kola v převodovce,použij vyhledávání, Miloš to tu před nedávnem řešil.pepa10 píše:Zdravím. Vždy mi šlo řazení krásně lehce, ale teď jednička a taky dvojka jde velmi ztuha řadit, když motor jede. V klidu to jde jak po másle. Co to může být? Spojka?

Dá se s tím eště chvilku jezdit, nebo radši ne? (Potřebuju ujet ještě asi 200 km do pondělka.)

-
- Aktivista
- automacher
- Aktivista
ne ne zajsi do peugeot a kup tam schel GL 4+ tři litra po 200 kč pak budeš řadit jak v pohádce miloš[/quote]
Mysliš že iba to mu pomože? Hadam by mal začať od zakladu. Kontrola oleja,kontrola radenia/puzdra/ Ale ten olej som ešte neskušal. Mysliš že fakt pomaha? A da sa kupiť iba v Peugeote?

Mysliš že iba to mu pomože? Hadam by mal začať od zakladu. Kontrola oleja,kontrola radenia/puzdra/ Ale ten olej som ešte neskušal. Mysliš že fakt pomaha? A da sa kupiť iba v Peugeote?

Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
-
- Aktivista
Mysliš že iba to mu pomože? Hadam by mal začať od zakladu. Kontrola oleja,kontrola radenia/puzdra/ Ale ten olej som ešte neskušal. Mysliš že fakt pomaha? A da sa kupiť iba v Peugeote?automacher píše:ne ne zajsi do peugeot a kup tam schel GL 4+ tři litra po 200 kč pak budeš řadit jak v pohádce miloš

fakt vzkušaj, specifikace GL 4+ kde je levnějí nevím ale v pežotu byl za dvě kila, fakt to fachčí, niky jsem nad tím moc nepřemýšlel ale impusls jsem měl od marek 77, sám mám extra čídký olej a tam ty kvaltíky padají jedna básen

- automacher
- Aktivista
-
- Aktivista
lobo píše:Já jsem měl na Feldě omletej klínek (dutý kolík) u převodovky co spojuje řadící tyč s převodovkou. To způsobovalo špatné dořazení jedničky a někdy i dvojky.
Po jeho výměně zase krásný přesný řazení!
jinak se to řeší tak že vylisuje čep, vytáhneš řazení tu trbku řízneš rozbrusem na půl příčnně amísto čepu stáhneš tu trubku kolem tyče osmičkou šroubem a OK miloš