Urcite tu ma niekto auto takto upravene,tak budem rad ked sa podeli o konkretne skusenosti,plusy minusy,pripadne schemy a fotofrafie alebo linky.
Urcite sa oplati usetrit neaky ten liter-dva hmm??
Mam zaujem si to spravit na svoje auto.
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Nie som proti praveze to chcem skusit.Vyrobit to je najmensi problem,,,ale skusenosti su na nezaplatenie.slovacek.milos píše:těch lidí zas tak moc není co na to jezdí
místo nahlas rozmýšlat bych si to raději udělal miloš
mas diesel alebo benzin??deflector píše:Ja to v aute mam..zapinam to jak si vzpomenu...uspora cca litr/100km pri obsahu cca 320cm2 elektrod...
dej foto sodíme já bych byl taky pro nějakou hovadinu furt míchat klackem metylester, chtělo by to změnudeflector píše:Mam naftu...foto muzu dat,ale je to jen udelane ze dvou elektrod ve vode se sodou a napojene na baterku..nic vic..zadna veda:-)
no ja osobne zerem kazdy den jednu konzervu fazule a pri jazde prdim do hadicky, ktora mi ide do sania, mne to pridava 60 koni na felicii takze je to ako Nitro, skoda, ze sa mi neda prdiet viac, mozno by mi felicia isla len na prdymito85 píše:bratranec tá má v fábii 1.9 TDI a má o cca 30 koní viac a spotrebu má 4 litre:DDD čistý motor a nemôže si vynachváliť a stálo to 500 EUR, ale dá sa aj lacnejšie::DDD akurát to treba na zimu dať preč lebo ti ten mráz vytahá hadičky:DD
a vodík má skoro dokonalé spalovanie proste to šlape a hotovo:DD ved si vezmi že ked načipuješ auto (len soft) tak dostaneš zo 100 koní 130 anko nič, tak prečo by ti tých 30 koní nedalo lepšie palivo