mlžení skla
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mlžení skla
Ahoj lidi.Potřeboval bych poradit.Jakmile v těchto teplotách vlezu do svého vw sharan a zapnu klíček,okamžitě se mi zamlží okno takovým způsobem,že musím čekat 5 minut,než so mi to rozfouká?Co s tím?
daber35
- frantacech
- Aktivista
Re: mlžení skla
vymenit pylovy filtr nikdy neuskodi, ale spis bych se zameril na odvodnovaco kanalky. Drzi se ti voda v torpedu, obvykle tam napada listi a jiny bordel a ucpe to.daber píše:Ahoj lidi.Potřeboval bych poradit.Jakmile v těchto teplotách vlezu do svého vw sharan a zapnu klíček,okamžitě se mi zamlží okno takovým způsobem,že musím čekat 5 minut,než so mi to rozfouká?Co s tím?

-
- Přispěvovatel
OK myslel jsem kabinovýKarl píše:carlos01 píše:vyměnil jsem air filtr a bylo po problému
Ono sa to volá skôr Peľový alebo Kabínový Filter

Passat B5 81kW, AFN, automat 01M
Audi A3 81 kW, AHF, automat 01M
passat variant 2.0 tdi 103kw, CBAB, DSG
Spotřeba VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT 2.0 TDI 103 kW / 140 HP[/url]
Audi A3 81 kW, AHF, automat 01M
passat variant 2.0 tdi 103kw, CBAB, DSG

-
- Sběrač informací
Re: mlžení skla
Ahojte. Co je to torpedo a kde to je a ako sa k nemu dostat? A kde su odvodnovacie kanaliky? Dakujem za odpovedfrantacech píše:vymenit pylovy filtr nikdy neuskodi, ale spis bych se zameril na odvodnovaco kanalky. Drzi se ti voda v torpedu, obvykle tam napada listi a jiny bordel a ucpe to.daber píše:Ahoj lidi.Potřeboval bych poradit.Jakmile v těchto teplotách vlezu do svého vw sharan a zapnu klíček,okamžitě se mi zamlží okno takovým způsobem,že musím čekat 5 minut,než so mi to rozfouká?Co s tím?
Ehm, mozna blba otazka, ale mam Pasika teprve tyden a okna se mi taky mlzi. Jak ma ten fitr vypadat na povrchu kdyz je OK ? Nepripada mi vlhky ani nijak zasadne spinavy. Je to jen bila filtracni hmota nebo je dvouvrstvy - tedy bila hruby papir pripominajici hmota jako ve vysavaci + druha vrstva z delsich sedych vlaken ? Pokud tam ta "seda vrstva" nepatri tak je zrejme zraly na vymenurenno.o píše:mě to dělalo u golfíka taky a jen jsem pylový filtr vyčistil,ani jsem ho neměnil a už mi to nedělá.Ale lepší je ho vyměnit

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, klasická bolest VW. Měl jsem to samé, zanesený pylový filtr ( a nebo je vlhký ) když roztáhneš harmoniku filtru, uvidíš kolik je v záhybu bordelu. Ale stejně i po výměně, když je venku trochu vlhko nebo zaprší mlží se VW jako sauna. Přední okna jdou, ale v zádu ( mám kombi ) je to jako kdyby v tom někdo celou noc chrápal.
Měl jsem před tím Renaulta, taky měl své chyby a bylo jich víc, ale tady to jsem absolutně neznal!

Měl jsem před tím Renaulta, taky měl své chyby a bylo jich víc, ale tady to jsem absolutně neznal!
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
zapni klimu a máš to odrošený hneddury2 píše:Koukám, klasická bolest VW. Měl jsem to samé, zanesený pylový filtr ( a nebo je vlhký ) když roztáhneš harmoniku filtru, uvidíš kolik je v záhybu bordelu. Ale stejně i po výměně, když je venku trochu vlhko nebo zaprší mlží se VW jako sauna. Přední okna jdou, ale v zádu ( mám kombi ) je to jako kdyby v tom někdo celou noc chrápal.![]()

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel