SMAZAT
Moderátoři: šulda, Moderátoři
potřebuješ toto : 1x OBD2 - CAN9 - 200Kč a OBD2 konektor si z tohu sundáš1pavel píše:potřebuji kabel ( na koncovky ) OBDll - USB , OBD aby byl plný nebo všechny piny co jsou u vw

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

je to tu chvilku a už se množí objednávky...
takže u zamluvených věcí bude doplněno rezervováno a počet kusů. Jakmile bude u všech kusů skladem rezervováno, tak si o ně již prosím nepište. Pokud je někdo neuhradí, opět budou k prodeji.
Tímto prosím o úhradu do 3 dnů (viz. sz), ať to tu neprotahujem...
takže u zamluvených věcí bude doplněno rezervováno a počet kusů. Jakmile bude u všech kusů skladem rezervováno, tak si o ně již prosím nepište. Pokud je někdo neuhradí, opět budou k prodeji.
Tímto prosím o úhradu do 3 dnů (viz. sz), ať to tu neprotahujem...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

-
- Nováček
Odpovědi: 0
Fiat 3pin a na druhe strane obd2
Potrebujem 3pin cabel na Fiat ,a na druhej strane s koncoukou obd2.Dakujem Jaroslav
Tak vážení, nezatěžujte mě SZ typu 10x mám vážný zájem, opravdu to chci atd.
Věci nabízím za naprosto směšné ceny, abych to nemusel hodit "do kontiku".
Takže projevte vlastní snahu a potřerbné informace si zjistěte na internetu.
Rozhodně se nedivte, že již nebudu odpovídat na žádosti o fotku atp.
Do SZ pouze co chcete rezervovat. Většinou do druhého dne dostanete odpověď s číslem účtu pro platbu. Rezervace trvá 4 dny, pokud peníze nedojdou, rezervaci ruším a dostane šanci další zájemce.
Věci nabízím za naprosto směšné ceny, abych to nemusel hodit "do kontiku".
Takže projevte vlastní snahu a potřerbné informace si zjistěte na internetu.
Rozhodně se nedivte, že již nebudu odpovídat na žádosti o fotku atp.
Do SZ pouze co chcete rezervovat. Většinou do druhého dne dostanete odpověď s číslem účtu pro platbu. Rezervace trvá 4 dny, pokud peníze nedojdou, rezervaci ruším a dostane šanci další zájemce.