T4 2.5tdi 111kw nerozsvítí se kontrolka mazání
Moderátoři: šulda, Moderátoři
T4 2.5tdi 111kw nerozsvítí se kontrolka mazání
Dnes jsem zjistil že se mi při zapnutí klíčku nerozsvítí kontrolka mazání: Čidlo jsem zkoušel měnit, drát k němu ukostřit a nic. ani když jsem odpojil konektor na hlídání hladiny co je na vaně, tak se nic nerosvítilo. Zkusil jsem i vagem - přístojovou desku a akční členy - zase nic a ani kontrolka na přehřátí motoru nesvití. Nevíte kde hledat závadu? Nemá někdo schéma?
VW Multivan 245ps už není, nyní A4 quattro
Re: T4 2.5tdi 111kw nerozsvítí se kontrolka mazání
bych rek ze je to tim ze to je maxidot, vsecno se zobrazuje nanem, odpoj konektory z jednotky a zapni zapalovani melo by se rozsviti mazani na maxidotuČmoud píše:Dnes jsem zjistil že se mi při zapnutí klíčku nerozsvítí kontrolka mazání: Čidlo jsem zkoušel měnit, drát k němu ukostřit a nic. ani když jsem odpojil konektor na hlídání hladiny co je na vaně, tak se nic nerosvítilo. Zkusil jsem i vagem - přístojovou desku a akční členy - zase nic a ani kontrolka na přehřátí motoru nesvití. Nevíte kde hledat závadu? Nemá někdo schéma?
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
Nejlepsi palivo je CH4 !
Re: T4 2.5tdi 111kw nerozsvítí se kontrolka mazání
bych rek ze je to tim ze to je maxidot, vsecno se zobrazuje nanem, odpoj konektory z jednotky a zapni zapalovani melo by se rozsviti mazani na maxidotu[/quote]
zkusím to, ale zkoušel jsem to nastartovat s odpojeným čidlem, ukostřeným drátem a nic, pak jsem vypustil olej a zapínal zapalování jestli to pozná že tam není olej a taky nic. Je divný že se nic nerozsvítí. Když odpojím konektor z nádobky na vodu tak to hned řve
zkusím to, ale zkoušel jsem to nastartovat s odpojeným čidlem, ukostřeným drátem a nic, pak jsem vypustil olej a zapínal zapalování jestli to pozná že tam není olej a taky nic. Je divný že se nic nerozsvítí. Když odpojím konektor z nádobky na vodu tak to hned řve
VW Multivan 245ps už není, nyní A4 quattro
Když je ten kabel preusenej(cidlo odpojený) tak už to řve hned pri zaplým zapalovaní,( třikrat to pípne myslým a olejnicka bliká), pozna to prerusený obvod. Jinak s odpojeným dratem od cidla to musí řvat , když to vytocis ke 2000ot.Huml píše:musel bys překročit s tím odpojeným čidlem nějaký otáčky, myslím, že 2000
Na 99% budou v haji budíky, pro skousku tam mužes pripojit treba s Octy, jen na ten modrej stekr, v zeleným je zapojení odlisný, pokud se olejnicka ukaže tak sou budiky v T4 KO.

pridam se do tohoto tematu.
taky jde o maxidot v T4.
Nedavno jsme namontovali maxidot,ale mam automat.nepovedlo se zatim zaktivovat spodni radek pro ukazatel kvaltu automatu,a dal se mi pri kazdym zapnuti klicku ukaze oranzova olejnicka a hlasi chybu cidla.kdyz vypnu a zapnu klicek znova nehlasi to nic.
maxidot nema kontorlku mazani jako takovou,ze?
nevite proc to pipne a obcas je klid?a co ten automat ,pujde rozbehat?
taky jde o maxidot v T4.
Nedavno jsme namontovali maxidot,ale mam automat.nepovedlo se zatim zaktivovat spodni radek pro ukazatel kvaltu automatu,a dal se mi pri kazdym zapnuti klicku ukaze oranzova olejnicka a hlasi chybu cidla.kdyz vypnu a zapnu klicek znova nehlasi to nic.
maxidot nema kontorlku mazani jako takovou,ze?
nevite proc to pipne a obcas je klid?a co ten automat ,pujde rozbehat?
EX passat B2 mTDI
aktual G3 GTTDI
A6 2.5TDI R5 AAT,S764
aktual G3 GTTDI
A6 2.5TDI R5 AAT,S764