Čau chlapi, potřeboval bych info, mam trysky sprint 764 na třech najeto cca 30tis. a jednu uplně novou po reklamaci, po změření tlaku mají ty tři-195 a ta jedna nová-215. Tak se chci zeptat jestli je to normální nebo co stím, díky...
Pokud bych mohl mít také dotaz - když dám na ALH (135.000km) trysky co jsou teď v "super ceně" tj. sprint 764 ale bez chipu, udělá to co? Spotřeba? Výkon? Výdrž origo spojky? Moc díky za info...
Killingman píše:Pokud bych mohl mít také dotaz - když dám na ALH (135.000km) trysky co jsou teď v "super ceně" tj. sprint 764 ale bez chipu, udělá to co? Spotřeba? Výkon? Výdrž origo spojky? Moc díky za info...
Bude to OK. Výkon kolem 125 PS. Spotřeba podobná jako teď (dle stylu jízdy), jen upozorňuji, že palubní počítač bude ukazovat špatně.
Spojka bude držet.
Palubni počítač tam není (New Beetle), EGR ventil zaslepený mám (bylo provedeno při opravě turba), takže by v tomu nic stát v cestě nemělo? Že bych po dovolené provedl upgrade?? Zajímalo by mě, jestli tu někdo touto cestou už šel a nebo jestli nejsou k dispozici nějaký grafy z brzdy. Přeci jen, je to druhý auto do rodiny určené hlavně po provoz ve městě a s dětma...
S764 tady má v 66kW (AGR, ALH) motoru kde kdo
Je to vyzkoušené i s origo softem... jelikož počítá s malýma tryskama, tak tam jde nafty dost Akorát za tepla při podlaze to hulíííí
můžu se zeptat? když dám do afn 81kw trysky pp 764 musim hned na seřízení vstřiků? nebo je to prasárna to seřizovat později? dával ste někdo? jak vám to jezdí ?
jirka1.9 píše:můžu se zeptat? když dám do afn 81kw trysky pp 764 musim hned na seřízení vstřiků? nebo je to prasárna to seřizovat později? dával ste někdo? jak vám to jezdí ?
daj to prehodit niekomu kto ich vie aj seridit.. myslim trysky vo vstrekovacoch . moze sa ti stat ze ak to spravis doma ani nenaskoci motor co budu tak rozhodene tlaky. (uz sa mi to stalo )