vibrace

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
curdin
Sběrač informací
Odpovědi: 0

vibrace

Příspěvek od curdin »

ahoj, mám dotaz na kamaradovo 2,5 tdi 114 kw (superb)jsou občas za jizdy cítit vybrace.v celém spektru otáček. takové jemné ale jsou. když jede sám pozoruje jak se lehce kmitá sedadlo spolujezdce. nepravidelně tak jednou za měsic se auto třepe fakt víc a tak kolem 120km/h vibrace dosahují maxima a to se třepe tak že se ani nedá jet, prostě vibruje celé auto. mě osobně se zdá že jsdou víc citit za studena. co to múže být ? špatný kola ? silentbloky motoru a převodovky ? vizuelně vypadá vše ok. auto jinak jede a brzdí normálně.
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Jestli to dělá v tahu tak bych prvně skouknul vnitřní klouby na poloosách. Případně preventivně převážit kola.
Elektronika auta a technika........
776 829390
curdin
Sběrač informací

Příspěvek od curdin »

kola jsou vyvážený ..........
curdin
Sběrač informací

Příspěvek od curdin »

jo a v tahu to nedělá , "dělá " to prostě furt . stejně intenzivní malý vibrace -bez ohledu na rychlost, zařazenou rychlost, otáčky motoru
dnes mi někdo říkal že to může být křivým diskem od kola , je to možný ?
morose
Aktivista

Příspěvek od morose »

trese se i kdyz stoji? ...treba mu chybi list na vrtuli.....:) nebo lehl silntblok motóru...
sparco gti
Přispěvovatel

Příspěvek od sparco gti »

mam podobny problem a je to predny silenblok motora,normalne v tahu sa my motor opiera o kapotu a vybrujeto pozri ten silenblok.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“