naftové čerpadlo AUDI 1,9 TDI AFN

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
AUDI A4 B5
Nováček
Odpovědi: 0

naftové čerpadlo AUDI 1,9 TDI AFN

Příspěvek od AUDI A4 B5 »

Zdarec lidi máte někdo zkušenosti s naftovím čerpadlem na AUDI motor AFN kape mi nafta ze strany výstupů na vstřiky a nevím jak je to tam dělany jestli je tam těsnění a jestli to jde doma přetěsnit odrazujou mě ty šrouby zatřený barvou
AUDI A4 AFN 81 KW AVANT
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

pokud máš utažené trubky tak je tam ve středu okroužek ale výměna na autě je potřeba spešl trojůhelníkový klíč tak si najdi nějakého opravíře čerpadel v okolí vymění na poškání po domluvě miloš ;)
AUDI A4 B5
Nováček

Příspěvek od AUDI A4 B5 »

díky moc za radu
AUDI A4 AFN 81 KW AVANT
till
Nováček

Příspěvek od till »

Zdravím, mám podobný problém,akorát na pašíkovi AFN 81kW najeto kolem 240 tis, teče mi čerpadlo nekde zespoda u te hlavy kde jsou namontovaný vysokotlaký trubky, nevím,odkud přesně to může scát, ještě jsem nesundal čerpadlo, ani se mi nechce rozhodit rozvody kvůli tomu... ale trubky jsou utažený.. má s takovou opravou nekdo zkušenost z okolí olomouce? a nebo nejakej návod přesně jak na to a co koupit za těsnění ?? a musí čerpadlo dolů nebo se to dá udělat i na motoru ? Díky moc za odpovědi...
starec
Sběrač informací

Příspěvek od starec »

Moje palivové čerpadlo (Passat 81kW AFN) tiež prepúšťalo naftu v prednej časti. Nové tesnenie priamo v predajni VW stálo cca 4€. Výmena v servise aj s nastavením čerpadla asi 28€. A prišiel som na to až keď mi roztrhlo jednu vodnú hadicu pod ním v priebehu týždňa dva krát !!! - nafta kvapkala na hadicu, čím zmäkla a tlak v chladiacej sústave ju rozdrapil.
Passat 1,9TDI, 81kW, 1998, AFN
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“