Tažné zařízení VW passat Kombi(1.9TDi)R.V. 2002

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Horak.Rada
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Tažné zařízení VW passat Kombi(1.9TDi)R.V. 2002

Příspěvek od Horak.Rada »

Dobrý den.Přijde mi TZ bez elektroinstalace.MOhl by mi někdo poradit jakou koupit sadu elektroinstalace na TZ a zda je složité napojení.Chtěl bych si to napíchnout sám.Tak pokud to někdo dělal na VW passat tak zda by mi trochu poradil.Díky
Zdeněk M
Aktivista

Re: Tažné zařízení VW passat Kombi(1.9TDi)R.V. 2002

Příspěvek od Zdeněk M »

Horak.Rada píše:Dobrý den.Přijde mi TZ bez elektroinstalace.MOhl by mi někdo poradit jakou koupit sadu elektroinstalace na TZ a zda je složité napojení.Chtěl bych si to napíchnout sám.Tak pokud to někdo dělal na VW passat tak zda by mi trochu poradil.Díky
Pokud to ma být jako original, tak bi ti mela přijit elektrika se stekrama, který tam pripojis, přes stekry u svetel. :)
Horak.Rada
Přispěvovatel

jj...a na co přijde originál elektrika?Mě by stačila i neoriginální.
ajdl
Přispěvovatel

Příspěvek od ajdl »

nebo dokup el. sadu a připojíš to před světlama na přívodové dráty. Třeba starej Mercedes měl na kabelech od zásuvky rovnou mezikonektory, ktrý se jednoduše zapojily pod štekr ke světlům. Ale to byla ještě stará dobrá německá kvalita (rofl)
Kdo maže, ten jede...
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

na B5 jsem dělal tažný několikrát.stačila univerzální elektrika,kterou jsem paralelně připojil ke stávající elektroinstalaci...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Horak.Rada
Přispěvovatel

koukal jsem v kufru na zadní světla a mám tam i konektorky,které jsou asi připraveny na elektroinstalaci k TZ.Akorát nevím co by to asi stálo abych nemusel nic propajovat.Že bych koupil jen sadu, která by obsahovala konektory které bych jej nacvakal na ty světla a je po problému.Nemáte někdo odkaz na firmu která to prodává za rozumný peníz.Díky
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

Horak.Rada píše:koukal jsem v kufru na zadní světla a mám tam i konektorky,které jsou asi připraveny na elektroinstalaci k TZ.Akorát nevím co by to asi stálo abych nemusel nic propajovat.Že bych koupil jen sadu, která by obsahovala konektory které bych jej nacvakal na ty světla a je po problému.Nemáte někdo odkaz na firmu která to prodává za rozumný peníz.Díky
Tohle je jako original: http://www.tazne.cz/static/_foto_zbozi/ ... _._.v.jpeg přesne to co potřebujes, nacvakas stekry a jeto stojí 2200kc ;)
Dushky888
Přispěvovatel

Příspěvek od Dushky888 »

jj tak to mam riesene aj ja na Octe, krabicka napichnuta na stekre pred zadnymi svetlami a vyvod na zasuvku TZ
Octavia Combi Elegance 1.9 TDI 81kw ASV
Horak.Rada
Přispěvovatel

Sakra to je drahé :-( myslím, že použiji nějakou uviverzální elektromontážní sadu.Máte někdo zkušenosti kjonkrétně s nějakou značkou?
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

Horak.Rada píše:Sakra to je drahé :-( myslím, že použiji nějakou uviverzální elektromontážní sadu.Máte někdo zkušenosti kjonkrétně s nějakou značkou?
Tak jedine univerzal za 170kc http://www.tazne.cz/static/_foto_zbozi/ ... ._.A.o.jpg montaž už nejni tak luxusní, cvak , cvak a jeto, bud použit ty zlodejky, což nedoporucuju, nebo pajet. :)
Horak.Rada
Přispěvovatel

Takže pájet jo.To bude stačit napájet na jedno světůlo.Nebo se to pájí na obě.Ještě jsem to neviděl,tak se raději ptám :-)
Petráš
Přispěvovatel

Příspěvek od Petráš »

Horak.Rada píše:Takže pájet jo.To bude stačit napájet na jedno světůlo.Nebo se to pájí na obě.Ještě jsem to neviděl,tak se raději ptám :-)
Těžko budeš hledat na pravém světle levou směrovku (noteeth)
navic pokud máš palubák,nemůžeš se jen tak napíchnout na světla (LOL)
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

Horak.Rada píše:Takže pájet jo.To bude stačit napájet na jedno světůlo.Nebo se to pájí na obě.Ještě jsem to neviděl,tak se raději ptá:-)
Mas 7 dratů a 7 barev , ten svazek je rozdelenej na dva, k levýmu a pravýmu světlu, do jedný lampy de se ctyrma do druhý de se třema nebo dvěma, podle svazku. Pokud nemas o autoelektrice ani páru tak se do toho radeji sam nepoustej, navstiv znamýho kerej tomu rozumí. ;)
boobika
Aktivista

Příspěvek od boobika »

www.svcnachod.cz prodává typovou elektroinstalaci za necelých 600kč.

případně dost věcí jsem sehnal v Brně u www.hook-tz.cz
Horak.Rada
Přispěvovatel

Když mám palubák tak nemohu použít univerzální sadu?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“