Tažné zařízení VW passat Kombi(1.9TDi)R.V. 2002
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Tažné zařízení VW passat Kombi(1.9TDi)R.V. 2002
Dobrý den.Přijde mi TZ bez elektroinstalace.MOhl by mi někdo poradit jakou koupit sadu elektroinstalace na TZ a zda je složité napojení.Chtěl bych si to napíchnout sám.Tak pokud to někdo dělal na VW passat tak zda by mi trochu poradil.Díky
Re: Tažné zařízení VW passat Kombi(1.9TDi)R.V. 2002
Pokud to ma být jako original, tak bi ti mela přijit elektrika se stekrama, který tam pripojis, přes stekry u svetel.Horak.Rada píše:Dobrý den.Přijde mi TZ bez elektroinstalace.MOhl by mi někdo poradit jakou koupit sadu elektroinstalace na TZ a zda je složité napojení.Chtěl bych si to napíchnout sám.Tak pokud to někdo dělal na VW passat tak zda by mi trochu poradil.Díky

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
koukal jsem v kufru na zadní světla a mám tam i konektorky,které jsou asi připraveny na elektroinstalaci k TZ.Akorát nevím co by to asi stálo abych nemusel nic propajovat.Že bych koupil jen sadu, která by obsahovala konektory které bych jej nacvakal na ty světla a je po problému.Nemáte někdo odkaz na firmu která to prodává za rozumný peníz.Díky
Tohle je jako original: http://www.tazne.cz/static/_foto_zbozi/ ... _._.v.jpeg přesne to co potřebujes, nacvakas stekry a jeto stojí 2200kcHorak.Rada píše:koukal jsem v kufru na zadní světla a mám tam i konektorky,které jsou asi připraveny na elektroinstalaci k TZ.Akorát nevím co by to asi stálo abych nemusel nic propajovat.Že bych koupil jen sadu, která by obsahovala konektory které bych jej nacvakal na ty světla a je po problému.Nemáte někdo odkaz na firmu která to prodává za rozumný peníz.Díky

-
- Přispěvovatel
Tak jedine univerzal za 170kc http://www.tazne.cz/static/_foto_zbozi/ ... ._.A.o.jpg montaž už nejni tak luxusní, cvak , cvak a jeto, bud použit ty zlodejky, což nedoporucuju, nebo pajet.Horak.Rada píše:Sakra to je drahémyslím, že použiji nějakou uviverzální elektromontážní sadu.Máte někdo zkušenosti kjonkrétně s nějakou značkou?

-
- Přispěvovatel
Mas 7 dratů a 7 barev , ten svazek je rozdelenej na dva, k levýmu a pravýmu světlu, do jedný lampy de se ctyrma do druhý de se třema nebo dvěma, podle svazku. Pokud nemas o autoelektrice ani páru tak se do toho radeji sam nepoustej, navstiv znamýho kerej tomu rozumí.Horak.Rada píše:Takže pájet jo.To bude stačit napájet na jedno světůlo.Nebo se to pájí na obě.Ještě jsem to neviděl,tak se raději ptá:-)

www.svcnachod.cz prodává typovou elektroinstalaci za necelých 600kč.
případně dost věcí jsem sehnal v Brně u www.hook-tz.cz
případně dost věcí jsem sehnal v Brně u www.hook-tz.cz
-
- Přispěvovatel