Ahoj, u Pašíka 1,9 66 KW r.v. 2000 mi od včerejška vypíná motor během jízdy. První bylo vyměnit palivový filtr - nebylo to naftou. Během jízdy se najednou rozsvítily kontrolky ESP a ABS (oranžové) a auto ztratilo výkon i při plně sešlápnutém plynu přesně, jako když nejde nafta. Ale jelo. Po kilometru kontrolky zhasly a okamžitě auto začalo táhnout normálně. Dnes už ale prostě vypne a nejede vůbec. Nechám ho 10 min stát a někdy chytne hned a někdy až po delším startování. Dnes bylo na diagnostice a vyhodnocení 0 závad. čím by to mohlo být? někde špatný kontakt? Dík ajdl
Zajímalo by mne, jestli když to bylo na diagnostice a 0 závad tak v ten moment když jsi startoval tak nic, tím pádem když to šlo diagnostikovat tak šťáva do jednotky musí jít.
To rele je pod tim deklem u stěracu, jak pisou klucí, je tam 5 sroubku,pod deklem je pocitac a to relatko, je jih tam víc, to co zlobí(napajecí) ma cislo u Passata 219
Já 109 vůbec nemám. U ŘJ je 219. Při startování spíná 175. Tak jsem je obě rozebral, letované spoje byly OK, lihem jsem vyčistil kontakty a zapojil jsem je bez krytu - oba spínaly bezvadně, žhavení jde pokaždé a přesto jsem musel točit asi 10 s než to nastartovalo. Připadá mi, že tam bude ještě něco jinýho.