Potrebujem poradiť.Dnes som len tak robil diagnostiku vozidla a vyhodilo mi chybu 17964 regulace plniaceho tlaku-mez regulaci nedosažena. Do nudzaku to nepada,nepostriehol som nejak,že by to horšie tahalo.Stale ako rovnako.Len teraz mam už funkčnu klimu ked mam zapnute AUTO ten kompresor zapnuty tak kapanek slabši výkon ale fpohode ťaha.Mohlo by to mať niečo s tym spoločne.Ako odskušať ten ventil N75,skušal som akčne členy ale nepočul som cvakanie ani mľaskanie Ten druhy čo tam je N 18 či aky to je tak ten pekne cvakal.
Dnes som skušal ako je turbo,ta banka s tym hybať a nešlo to vôbec.Je tam nejaky podtlak že by s tym nešlo pohnuť.Hybal som s tym tesne po vypnuti motora.Dnes som išiel cca 130 a spravilo mi to ako by cuklo auto(ako keby zaplo kompresor,ale pritom som mal climatronic na ECON) Môže to byť vadnym ventilom N75? Ked som robil akčne členy tak nemľaskal ani neťukal,tukanie bolo počut z motoroveho priestoru ale pri inom ventile.
Nikde som sa nedozvedel viac o tejto chybe.Vo VIS je o tom popisane,že skontrolovať ventil N75.Čo treba okrem nalogovania ešte? Za popis tejto chyby vopred Vďaka