Vyriesene=Audi A63.0TDI-kolisanie otacok pri studenom starte

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Romio
Nováček
Odpovědi: 0

Vyriesene=Audi A63.0TDI-kolisanie otacok pri studenom starte

Příspěvek od Romio »

Pri studenom starte asi prvych 5 sekund ako vidno na videu mi kolisu otacky a motor ma nepravidelny chod. Pred tym to nerobilo ani v zime. Vie niekto poradit?
Pozri video.
http://www.youtube.com/watch?v=g0prMxcHguU

Pred mesiacom som menil olej a vsetky filtre(5000km). Moze to byt vzduch v palivovom filtri?Ked mi to ty profici menili tak im to nechcelo natocit, tak doliali naftu priamo do filtra, co si nemyslim ze je spravne. (LOL) (LOL)

Vyriesene, vymenilio sa zhaviace sviecky a vsetko ok, zatial
Naposledy upravil(a) Romio dne 26 říj 2010, 21:19, celkem upraveno 1 x.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

pravdepodobne vzduch v palive+upada nafta...
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
ZAUDI
Sběrač informací

Příspěvek od ZAUDI »

flash řj motoru dle TPI v orig. servise AUDI, na tento problém je vydaná záplata, upravuje vstřikovací dávku paliva po startu a množství zpětného vedení výfukových plynů
Romio
Nováček

Příspěvek od Romio »

ZAUDI píše:flash řj motoru dle TPI v orig. servise AUDI, na tento problém je vydaná záplata, upravuje vstřikovací dávku paliva po startu a množství zpětného vedení výfukových plynů
celkom som tomu neporozumel, prosim ak mozes vysvetlit
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

ja som to pochopil tak, ze problem zacal po vymene naftoveho filtra..
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
lubomt
Aktivista

Re: Audi A6 3.0 TDI - kolisanie otacok pri studenom starte

Příspěvek od lubomt »

Romio píše:Pri studenom starte asi prvych 5 sekund ako vidno na videu mi kolisu otacky a motor ma nepravidelny chod. Pred tym to nerobilo ani v zime. Vie niekto poradit?
Pozri video.

Pred mesiacom som menil olej a vsetky filtre(5000km). Moze to byt vzduch v palivovom filtri?Ked mi to ty profici menili tak im to nechcelo natocit, tak doliali naftu priamo do filtra, co si nemyslim ze je spravne. (LOL) (LOL)
mal by si uviest,ci si mal problemy so studenym startom po vymene filtra alebo neskor. Ak hned potom,tak je to jasne,ak neskor,zavada nie je v tesnosti filtra
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Romio
Nováček

Re: Audi A6 3.0 TDI - kolisanie otacok pri studenom starte

Příspěvek od Romio »

lubomt píše:
Romio píše:Pri studenom starte asi prvych 5 sekund ako vidno na videu mi kolisu otacky a motor ma nepravidelny chod. Pred tym to nerobilo ani v zime. Vie niekto poradit?
Pozri video.

mal by si uviest,ci si mal problemy so studenym startom po vymene filtra alebo neskor. Ak hned potom,tak je to jasne,ak neskor,zavada nie je v tesnosti filtra
Hned po vymene som si nic nevsimol, nie som si na 100% isty ako to bolo po vymene, ale take vyraznejsie kolisanie zacalo asi pred tyzdnom po 5000 km od vymeny(ktora bola pred mesiacom), tiez sa trochu ochladilo(10'C).
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

nekolísá ti tlak v railu? mrkni v měřenejch hodnotách.
***VAG,PSA,Renault***
petr188
Nováček

Příspěvek od petr188 »

kolísání otáček způsobuje zpětný vedeni výfukových plynů a musi se aktualizovat ř.j. motoru
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

OT já jsem absolutní laik co se týče 3.0 TDI tak se omlouvám za nějakou hloupost, ale nebude problém ve vstříkovačích, máš je po testu, kolik to má najeto ?
Romio
Nováček

Příspěvek od Romio »

Ja som este vacsi laik. Inac mi to este stale robi. Ale hlavne ked je chladnejsie a ked stojim na kopci. Akonahle monor co i len par sekund necham behat tak potom uz startuje ok.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“