To jsem zvedavy-Tajemstvi vesmiru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
dimec
To jsem zvedavy-Tajemstvi vesmiru
zajimalo by me zda mi k tomu nekdo neco rekne treba co to jsou za mapy.Ale asi nikdo nic cooooo

-
dimec
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
dimec
to potentials map to vzdycky winols proleze celou mapu a najde kolik tam je map???41 no peknechiptuning píše:okta 81kw a prvni mapa co ti ols nabidl,upravy se rozhodne lepe delaji ve 2D,
a co je to za mapu ? patrej,hledej snaz se.....
je to na h... chyby mi tam dll ka a checksum.Skoda ze to neni komplet ten soft.-
dimec
tak jsem neco zase obevil z tajemstvi ale stale nevim co to je za mapu????Je jich tam 6 upravenych ukaze mi to i rozdil proti origo softuHuml píše:taky by mě zajímalo, kde se dá sehnat(jestli to teda fakt není tajemství vesmíru), co která mapa znamená?chiptuning píše:okta 81kw a prvni mapa co ti ols nabidl,upravy se rozhodne lepe delaji ve 2D,
a co je to za mapu ? patrej,hledej snaz se.....

-
serviceMan
- Přispěvovatel
Hmm, taky si myslím akdyž třeba už by se někdo uvolil, tak určitě né tady, takhle veřejně, spíš tak mezi čtyřma wočima.serviceMan píše:Tak to asi nikdo nepoví, si myslím...Huml píše:... taky by mě zajímalo, kde se dá sehnat(jestli to teda fakt není tajemství vesmíru), co která mapa znamená?
Taky by mě to zajímalo, popis těch map, co a proč je změněno, co která veličina přesně udělá s chováním motoru. Né proto, abych začal chipovat, ale jen pro mojí zvědavost, ale bohužel, to může totiž říkat každej a no a ty co tomu fakt rozuměj (obávám se, že ani mezi úpravci jich moc není), ty si svůj chléb střeží.
PS: Nedávno mi jeden známej vyprávěl, jak mu chipovali auto, než byl uplně spokojenej, prý se to povedlo až na několikátej pokus, prý nakonec musely 3 softy dát do jednoho, ale teď už je to prý super
Nechal jsem ho při tom, nemělo to cenu

KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW