VAG comander 1.4 a Windows 7
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mám v notebooku windows7, ten comander 1.4 mi asi nebude fungovať, viete niekto poradiť ako to spojazdniť? Procesor mi nepodporuje virtualny windows.
program mi nejde spustiť, na inom počitači kde je windows XP mi funguje. Že by to bolo tým, že mám v notebooku program Vag com 908 ?
ano funguje
- Flery
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
oziveni tematu...
...zprovoznil jste nekdo K+CAN commander 1.4 CZ ve win7 ultimate 32bit?
mě to nejde ani heverem, XP mod pro zmenu nenajde USB KABEL (emulacni - COM) a i jen nainstalovany XP mode hrozne zpomaluje cely notas (uz sem ho preinstaloval a nedam ho tam i kdyby ja nevim co)
za radu budu vdecny a ne jen ja
někdo tu píše že to jde
...zprovoznil jste nekdo K+CAN commander 1.4 CZ ve win7 ultimate 32bit?
mě to nejde ani heverem, XP mod pro zmenu nenajde USB KABEL (emulacni - COM) a i jen nainstalovany XP mode hrozne zpomaluje cely notas (uz sem ho preinstaloval a nedam ho tam i kdyby ja nevim co)
za radu budu vdecny a ne jen ja
někdo tu píše že to jde
Škoda Roomster 1,9 TDi 77 KW Sportline
- Flery
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
a poslal by jste mi nekdo commander 1.4 CZ co maka ve WIN7 ? mě prostě spouštecí soubor neudělá nic....i když dam jako správce prostě to nenapíše ani hlášku a je hotovo....hansdob píše:ano na W7 ultišmejd fachá skoro vše co mi fachalo před pár lety na XP
zkoušel sem windows 7 ultimate 32bit i profesional 32 bit
stejny vysledek
VAG 304 me jde OK (s kabelem KKL samozrejmne) 409ka i vcds lite1.1 taky vse v Win7 maka commander 1.4 CZ ANI TUK anglickej spustit jde ale stejne nic nedela....nespoji se s jedotkou
Škoda Roomster 1,9 TDi 77 KW Sportline
Re: VAG comander 1.4 a Windows 7
emig89 píše:mám v notebooku windows7, ten comander 1.4 mi asi nebude fungovať, viete niekto poradiť ako to spojazdniť? Procesor mi nepodporuje virtualny windows.
kluci to řešej tak že si táhnou virtual box ( maj xp + w 7 v jednom) a pak si mužou pouštět různý programy jak na xp tak na 7čkách. to je asi nejlepší řešení