Vypálení map pro navigaci DX
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vypálení map pro navigaci DX
Chtěl jsem si vypálit mapy 2010-2011 do DX navigace,ale nevim kde dělám chybu.Vypaloval jsem na vypalovačce Philips a Toshiba a to bylo bez úspěchu,pak jsem tu našel že je lepší vypalovat na LG.Tak jsem vypálil CD i na LG a taky bez úspěchu.Pálim to přes CD clon jako data CD a na CDčko Verbatim AZO....Ale ne a ne.......

pokud ty mapy jsou jako obrazy,tak na ně je nejlepší program Alcohol 120% a nejmenší možná rychlost vypalování.značka vypalovačky nehraje roli.kvalita dvd ano.verbatim a sony jsou o.k.
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
problem je v ochane dat - safedisk 2/3 proti kopirovani.ten umi prekonat alcohol 120%, musi se to nastavit v profilech.
Dalsi zpusob je pres Clonecd, u tech map by mel byt jeste soubor s priponou .ccp. Jestli neni tak ho nekde stahnout. na ulozto je. To je soubor s profilem, ktery se musi nakopirovat do slozky Profiles ve slozce kde instalovan Clone CD. Pak uz se da jen vypalit obraz cd z obrazu na disku, zvolit rychlost max. 4x a zvolit ten profil ktery byl nahran do te slozky (soubor s priponou .ccp) a pojedo to.
Pozor na vypalovacce take zalezi. Vsechny tu ochranu obejit neumi!
Vypalovacka musi mit chipset renesas.
Dalsi zpusob je pres Clonecd, u tech map by mel byt jeste soubor s priponou .ccp. Jestli neni tak ho nekde stahnout. na ulozto je. To je soubor s profilem, ktery se musi nakopirovat do slozky Profiles ve slozce kde instalovan Clone CD. Pak uz se da jen vypalit obraz cd z obrazu na disku, zvolit rychlost max. 4x a zvolit ten profil ktery byl nahran do te slozky (soubor s priponou .ccp) a pojedo to.
Pozor na vypalovacce take zalezi. Vsechny tu ochranu obejit neumi!
Vypalovacka musi mit chipset renesas.
mapy DX-A
Už sem z toho blázen
Mapy CZ 2003 FLASH verze - ok jede bez problémů
mapy CZ+PL 2008,2009-2010 nejsem schopen rozjet.....načítá a pak když to má skočit do navigačního menu napíše prosím vložte orginal CD AutoSkoda DX....
Vyzkoušeno 3 ks vypalovaček,ruzné rychlosti,
nemá někdo novější mapy koupím i na dobírku (neorginál)
Skoda DX-A (nemá to CZ menu)
Mapy CZ 2003 FLASH verze - ok jede bez problémů
mapy CZ+PL 2008,2009-2010 nejsem schopen rozjet.....načítá a pak když to má skočit do navigačního menu napíše prosím vložte orginal CD AutoSkoda DX....
Vyzkoušeno 3 ks vypalovaček,ruzné rychlosti,
nemá někdo novější mapy koupím i na dobírku (neorginál)
Skoda DX-A (nemá to CZ menu)
Octavia 1,9TDi PD 4x4 2001 COMBI
O2 L&K 2,0 TDi PD BMM, 2007
To sem dělal... i profil do clone cd jsem kopíroval
Jenže cd s mapou 2003 flash (mluví česky,menu angl.) to jede bez problému na tom cd zn verbatim...
Ale at stáhnu jiné mapy rok 2008+2009+2010+2011 i s profilem do clone cd
vypaluji na nejnišší rychlost nejlépe 1x
tak to načítá a pak to hodí hlášku (vložte orginal autoskoda DX CZ)

Jenže cd s mapou 2003 flash (mluví česky,menu angl.) to jede bez problému na tom cd zn verbatim...
Ale at stáhnu jiné mapy rok 2008+2009+2010+2011 i s profilem do clone cd
vypaluji na nejnišší rychlost nejlépe 1x
tak to načítá a pak to hodí hlášku (vložte orginal autoskoda DX CZ)
Octavia 1,9TDi PD 4x4 2001 COMBI