Zatékání do auta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zatékání do auta
Chtěl bych se zeptat zda může někdo poradit.mám vw touran,a vždy když prší,mám u spolujezce mokrý koberec a vzadu za spolujezcem se v podlaze nachází kapsa,která je skoro do jedné třetiny plná vody.auto jsem měl zvednuté,podlaha je ok,po otevření jedné z těsnících zátek vytekly dobré 2litry vody.kolega,co mi vúz prohlížel mi tvrdí,že jde voda přez přední okno nebo je to od klimy.tu vodu v autě řeším pouze pokud prší,navíc auto je nebourané,ale předí okno bylo měněno.jestli měl někdo podobný problém,prosím poradte,co je třeba zkontrolovat,popřípadě jsou-li na autě nějaké slabiny týkající se tohoto problému.díky.
- mistrkutil
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Re: Zatékání do auta
aj ja mám menené okno a tiež mám vodu na koberci u spolujazdca ,ja myslím že to je zle zalepené okno..pipns píše:Chtěl bych se zeptat zda může někdo poradit.mám vw touran,a vždy když prší,mám u spolujezce mokrý koberec a vzadu za spolujezcem se v podlaze nachází kapsa,která je skoro do jedné třetiny plná vody.auto jsem měl zvednuté,podlaha je ok,po otevření jedné z těsnících zátek vytekly dobré 2litry vody.kolega,co mi vúz prohlížel mi tvrdí,že jde voda přez přední okno nebo je to od klimy.tu vodu v autě řeším pouze pokud prší,navíc auto je nebourané,ale předí okno bylo měněno.jestli měl někdo podobný problém,prosím poradte,co je třeba zkontrolovat,popřípadě jsou-li na autě nějaké slabiny týkající se tohoto problému.díky.
ex 2x seat ibiza mkII 96 a 98 1,9 D,seat cordoba SX MKII tdi,VW passat variant 1,8T ,seat cordoba gt Tdi,seat toledo 1,9tdi 81kw,2x seat toledo 66kw,VW vento tdi,aktualne seat cordoba gt tdi
-
- Přispěvovatel
- estefan007
- Sběrač informací
Neviem ako to je na Tourane ,ale ja mám passat 02 a mal som ten istý problém. Po výdatnom daždi bol koberec spolujazdca úplne premočený a keď som otvoril gumové záslepky na podlahe z vonku tak to z auta tieklo ako z vodopádu. Riešil som všetko možné, tesnenie na dverách,okno , kúrenie vybral som dokonca aj celú palubovku a nič. Bol som z toho úplne mimo a chcel som predať auto. Až raz mi po daždivom počasí začal vŕzgať ventilátor kúrenia,ktorý som vybral a bola tam voda. Po rozobratí celého vedenia až po interiérový filter som zistil že je včudu tesnenie ktoré sa nachádza pod filtrom a tesní prechod z motorového priestoru do kabíny. Voda ktorá steká po okne a nedostane sa do žliabku pod kapotou, tečie okolo kytu už spomínaného filtra do kabíny. Ja som staré tesnenie nahradil silikónom (nešetril som) pekne zmontoval, koberce povyberal ,vysušil a od tedy mám pokoj.
VW Passat kombi TDi 96 kw r.v.02, EGR- off power pipe kit, 4 x drážkované a dierované kotúče ATM a keramické platne, 19" Tomason