Zatékání do auta

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pipns
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Zatékání do auta

Příspěvek od pipns »

Chtěl bych se zeptat zda může někdo poradit.mám vw touran,a vždy když prší,mám u spolujezce mokrý koberec a vzadu za spolujezcem se v podlaze nachází kapsa,která je skoro do jedné třetiny plná vody.auto jsem měl zvednuté,podlaha je ok,po otevření jedné z těsnících zátek vytekly dobré 2litry vody.kolega,co mi vúz prohlížel mi tvrdí,že jde voda přez přední okno nebo je to od klimy.tu vodu v autě řeším pouze pokud prší,navíc auto je nebourané,ale předí okno bylo měněno.jestli měl někdo podobný problém,prosím poradte,co je třeba zkontrolovat,popřípadě jsou-li na autě nějaké slabiny týkající se tohoto problému.díky.
mistrkutil
Přispěvovatel

Příspěvek od mistrkutil »

Tak to auto nejspíš hnije za živa 8)
T4+B5,5
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

mistrkutil píše:Tak to auto nejspíš hnije za živa 8)
Dobra rada nad zlato...

Mas siber?
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Cordoba coupé tdi
Přispěvovatel

Re: Zatékání do auta

Příspěvek od Cordoba coupé tdi »

pipns píše:Chtěl bych se zeptat zda může někdo poradit.mám vw touran,a vždy když prší,mám u spolujezce mokrý koberec a vzadu za spolujezcem se v podlaze nachází kapsa,která je skoro do jedné třetiny plná vody.auto jsem měl zvednuté,podlaha je ok,po otevření jedné z těsnících zátek vytekly dobré 2litry vody.kolega,co mi vúz prohlížel mi tvrdí,že jde voda přez přední okno nebo je to od klimy.tu vodu v autě řeším pouze pokud prší,navíc auto je nebourané,ale předí okno bylo měněno.jestli měl někdo podobný problém,prosím poradte,co je třeba zkontrolovat,popřípadě jsou-li na autě nějaké slabiny týkající se tohoto problému.díky.
aj ja mám menené okno a tiež mám vodu na koberci u spolujazdca ,ja myslím že to je zle zalepené okno..
ex 2x seat ibiza mkII 96 a 98 1,9 D,seat cordoba SX MKII tdi,VW passat variant 1,8T ,seat cordoba gt Tdi,seat toledo 1,9tdi 81kw,2x seat toledo 66kw,VW vento tdi,aktualne seat cordoba gt tdi
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

u G4, leon, A3 a okty to dělá přes kabinovej filtr, pokud špatně sedí ten plast pod sklem. nevim jak to je u tourana
po dešti zkontroluj jestli je suchej
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
autosharan
Přispěvovatel

Příspěvek od autosharan »

dolezite je kedy zateka?Ked auto stoji v dazdi, alebo iba za jazdy?Mam viacej typov na ktore som prisiel.boli sice na octavii a sharane ale mozno sa hodia.
RomanF
Přispěvovatel

Příspěvek od RomanF »

To bude špatně nalepený okno. Po výměně okna v mým P3C vlhnula látka na pravým A sloupku. Reklamoval jsem to a bez problémů v servisu celý okno znovu vyměnili. A je klid.
Superb III 2018 CRLB, Superb II 2015 CFGB, ex-Rapid 2014 CBZB, ex-Passat 3C 2007 BLS,
Bruno
Přispěvovatel

Příspěvek od Bruno »

Bruno
Přispěvovatel

Příspěvek od Bruno »

estefan007
Sběrač informací

Příspěvek od estefan007 »

Neviem ako to je na Tourane ,ale ja mám passat 02 a mal som ten istý problém. Po výdatnom daždi bol koberec spolujazdca úplne premočený a keď som otvoril gumové záslepky na podlahe z vonku tak to z auta tieklo ako z vodopádu. Riešil som všetko možné, tesnenie na dverách,okno , kúrenie vybral som dokonca aj celú palubovku a nič. Bol som z toho úplne mimo a chcel som predať auto. Až raz mi po daždivom počasí začal vŕzgať ventilátor kúrenia,ktorý som vybral a bola tam voda. Po rozobratí celého vedenia až po interiérový filter som zistil že je včudu tesnenie ktoré sa nachádza pod filtrom a tesní prechod z motorového priestoru do kabíny. Voda ktorá steká po okne a nedostane sa do žliabku pod kapotou, tečie okolo kytu už spomínaného filtra do kabíny. Ja som staré tesnenie nahradil silikónom (nešetril som) pekne zmontoval, koberce povyberal ,vysušil a od tedy mám pokoj.
VW Passat kombi TDi 96 kw r.v.02, EGR- off power pipe kit, 4 x drážkované a dierované kotúče ATM a keramické platne, 19" Tomason
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“