vyhrivani zrcatek

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
exiter
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vyhrivani zrcatek

Příspěvek od exiter »

Octavia 1 2003
nejde vyhrivani zrcatek jak leve tak ani prave.
Zkousel jsem po zapnuti vyhrivani zadniho skla napeti na tech 2kabilcich na zrcatku a 0..nic
Jde to nak promerit pres pc?zkousel jsem ve 46 akcni cleny ale tam to neni a nevim jak jinak jeslti jsou na to kanaly v bloku namerenych hodnot
Diky
mpegsearch

Příspěvek od mpegsearch »

píšeš ale že ti nejde vyhřívání zrcátek a né zadního skla ??? pokud ti nehřejí zrcátka měř zrcátka a ne kabel na zadním skle ( výhřev zrcátek se zapíná přepnutím kolečka kterým zrcátka seřizuješ do středové polohy-je to tam i vyznačeno symbolem )
vladoc
Přispěvovatel

Příspěvek od vladoc »

Ale pokial viem ked je kolecko v strede treba este zapnut aj vyhrev zadneho skla aby hrialy zrkadla.
Obrázek
KIA CARENS III 2,0 CRDI
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

pokud je to stejné jako u Fabie, tak zapínat výhřev zadního skla netřeba - pouze ovládání zrcátek do polohy "výhřev"....u mne odešli (asi blbá shoda náhod) zároveň obě dvě zrcátka - proud šel, vyřešila to koupě nových sklíček - původní byly obě zespod pěkně zoxidovaný (crazy)
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
fspsa
Nováček

Příspěvek od fspsa »

Na octavii treba zapnut vyhrievanie zadneho okna pre vyhrev zrkadiel, je to pripojene paralerne k tomu napajaniu zadneho okna. Tak skus pozriet este poistku na vyhrev zadneho okna
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Je-li zrdcátko seřizováno kolečkem,nastaví se kolečko na vyhřívání a topí obě dvě.Jsou-li zrdcátka štelována jen knoflíky(kolébkou),topí jen současně s zadním oknem.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
mpegsearch

Příspěvek od mpegsearch »

martinsidlo píše:Je-li zrdcátko seřizováno kolečkem,nastaví se kolečko na vyhřívání a topí obě dvě.Jsou-li zrdcátka štelována jen knoflíky(kolébkou),topí jen současně s zadním oknem.
přesně tak ;)
exiter
Přispěvovatel

Příspěvek od exiter »

na 3. radku jsem psal ze jsem zkousel pri sepnuti vyhrivani zadniho skla napeti na ZRCATKU a bez stavy(to jsem nevedel jestli se to spina s tim zadnim vyhrivanim nebo kdyz je to kolecko na vyhrivani tak jestli to vyhriva furt)...to jen pro poradek:-)
Jinak problem vyresen...odesel ten prepinac ve dverich totalne vyhorely
Novy origo ve Skoda cca 800 na vrakaci 300 novy jinde cca 500 Cina 150
Dekuji za postrehy
JS65
Přispěvovatel

Příspěvek od JS65 »

Ahoj. Takže mam stejny problem auto Skoda Superb 2003
Mam zrcatka sklopne ,vyhrivane a fungujou nezavisle od zadniho okna.
Meril sem napeti na svorce vyhrivani zrcatek a šok 0,70 cca tato hodnota se ukazala..... a to skrz hlavni svorku napajeni zrcatek sem nameril 12--13 V a u pojistky vyhrevu zrcatek bylo 12V. Spinače mam i 2 a oba fungujou dobre tak ted nevim jestly je to kabel od spinace do zrcatka neco tam nesedi...ale to je hovadina pač jak sem psal tak cez hlavni svorku tam teče normalni proud.
xshreck
Přispěvovatel

Příspěvek od xshreck »

martinsidlo píše:Je-li zrdcátko seřizováno kolečkem,nastaví se kolečko na vyhřívání a topí obě dvě.Jsou-li zrdcátka štelována jen knoflíky(kolébkou),topí jen současně s zadním oknem.
treti moznost je kolecko na nule a topi se zadnim sklem je toho vid druhu
Hanzz
Přispěvovatel

Příspěvek od Hanzz »

A jak poznám, zda mám zrcátka vyhřívané.Auto jsem koupil s ovladačem na nastavování zrcátek, na kterém jsou písmena vzhůru nohama, takže je asi vyměněný z anglického auta.Mám tam písmeno L,P a nulu.Když dám ovládání do pozice L, seřizuji obě zrcátka.Tak se ptám, jestli to jde zjistit, aniž bych musel vyloupnout sklo.Je to Octavie rok 1999 výbava GLX.A jak teda to vyhřívání funguje,jako jestli musím zapnout vyhřívání zadního skla.Tam jsem koukal, a vlevo mám na sklo přivedeny dva dráty a v pravo jen jeden.Řekne mi někdo z jakého je to důvodu?
OCTAVIA 1.9 TDI 66kw AGR
m.a.r.e.k
Přispěvovatel

Příspěvek od m.a.r.e.k »

pokial mas na ovladaci L 0 P tak musis dat do polohy 0 a zapnut vyhrev zadneho skla a bude ti vyhrievat aj sklo aj spetne zrkadla . :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“