Peudeot 407 SW. Stěrače

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Car diag
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Peudeot 407 SW. Stěrače

Příspěvek od Car diag »

Zdravím, potřeboval bych poradit.Přijel mi zákazník s Peugeotem 407 SW 2.0HDI (R.V.2005) Z ničeho nic nu po zapnutí klíčku jdou pořád stěrače.Všechny jednotky v autě komunikuji,jen ř.j.stěračů né. Má tam dodělávaný HID xenony(Čina) Je možny že mu mohli odkouřit jednotku stěračů,u dvou Ocavii II,už jsem se s tim setkal. Nebo máte někdo nějakou vychytávku na Peugeota? Zatim jsem mu vytáhl 30A pojistku,aby mu nechodili.
HonzaZ
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaZ »

Je to možné, tady http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... ?tid=81532 se o tom něco dozvíš více.
maros4341
Aktivista

Příspěvek od maros4341 »

montaz xenonov sposobila znicenie jednotky BSM.....
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Car diag
Přispěvovatel

Příspěvek od Car diag »

Také si myslim že je to xenonama,s těma levnejma bejvá problém.Na peuget foru píšou že to může být jen motorkama,ale říkám si proč bych se pak nemohl spojit s tou jednotkou! V Úterý mi zákazník přistaví auto na opravu,tak to bude zábava (wallbash) Xenony mu tam někdo montoval už před rokem,takže mu to vydrželo ještě docela dlouho :o
HonzaZ
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaZ »

Motorek stěračů, zvláště ten levý má v sobě ŘJ, která komunikuje přes datovou lajnu s BSI. U 407my to bohužel nejsou jenom motorky stěračů, ale oba motorky mají svojí ŘJ, přičemž ten levý (pro řízení na levé straně) je nadřazený.
RobON
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RobON »

Je to, stejne jako na Oct2, A3, vcelku bezna zavada po domontovani lacinejch xenonu z ciny, da se to pri trose zkusenosti v elektronice dobre opravovat.
Kdo maže, ten jede, kdo nemaže, ten platí
Car diag
Přispěvovatel

Příspěvek od Car diag »

RobON píše:Je to, stejne jako na Oct2, A3, vcelku bezna zavada po domontovani lacinejch xenonu z ciny, da se to pri trose zkusenosti v elektronice dobre opravovat.
Tak to je paráda že se to dá dobře opravovat,tak v úterý... (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“