VAG-COM 512
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VAG-COM 512
Poradte co s tym.Kabel je od motordiag FW 1,44.Bojim sa ho updatnut aby som ho neumrtvil.

Re: VAG-COM 512
To přece s kabelem nijak nesouvisí. Ta hláška jen upozorňuje, že už by v mezidobí měla být novější verze programu. Normálně tu hlášku zavři křížkem a pokračuj v práci.Hoyo píše:Poradte co s tym.Kabel je od motordiag FW 1,44.Bojim sa ho updatnut aby som ho neumrtvil.
Updatovat nic nemusíš.
Zdravim,
koupil jsem si HEX CAN USB kabel, ale bohuzel jsem k nemu dostal jen anglickou verzi programu VAG COM 512.4, hledal jsem na internetu, ale nikde nemuzu najit tu ceskou verzi. Nebyl by prosim vas nekdo tak ochoten a poskytl mi VAG COM 512 v ceske verzi ? Mohl by to treba nekdo poslat na email ? Nebo da se nekde tenhle program sehnat ? V tomhle jsem teprve zacatecnik. Dekuji moc vsem za pomoc. Jo a muj email je blade.g@seznam.cz
koupil jsem si HEX CAN USB kabel, ale bohuzel jsem k nemu dostal jen anglickou verzi programu VAG COM 512.4, hledal jsem na internetu, ale nikde nemuzu najit tu ceskou verzi. Nebyl by prosim vas nekdo tak ochoten a poskytl mi VAG COM 512 v ceske verzi ? Mohl by to treba nekdo poslat na email ? Nebo da se nekde tenhle program sehnat ? V tomhle jsem teprve zacatecnik. Dekuji moc vsem za pomoc. Jo a muj email je blade.g@seznam.cz
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Třeba tady:http://www.pc-autodiagnostika.cz/cenik.php
Naposledy upravil(a) MAX dne 20 led 2007, 00:59, celkem upraveno 1 x.
petr06 píše:Zdravim,
Obávám se, že že si zmršíš kabel pokud to zkusíš. Je to velký risk. Mě se povedlo vymazat eeprom hned napoprve s 512CZ. Taky mi to jelo na 5124ENG