wEBASTO A CLIMATRONIC
Moderátoři: šulda, Moderátoři
wEBASTO A CLIMATRONIC
Prosim o pomoc mam stare webasto a shanim zapojeni na climatronic.Dekuji predem za pomoc
hnedka se zeptam i u sebe
audi S6 rok 2000 dvouzonova klima stejna jako na A6
jednalo by se o zapojeni webasto thermo top C
nejak nechau jak to ovlada ten klimatronik pochopil sem ze webasto top V je s canbus ale C pravdepodobne bez can takze nechapu jak to pak ovlada ten klimatronik (ledaze by se to neajk propojilo jen na zapnuti klimatroniku privod +12)
nejak nechau jak to ovlada ten klimatronik pochopil sem ze webasto top V je s canbus ale C pravdepodobne bez can takze nechapu jak to pak ovlada ten klimatronik (ledaze by se to neajk propojilo jen na zapnuti klimatroniku privod +12)
Mám pocit že ten klimatronik umí ten jejich W-bus bo jak se to mu nadává:)avatar píše:hnedka se zeptam i u sebe
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
on ti ten jeden pin zapne jen ten proud do climatroniku a ono to začne foukat tam kam si to nastavil než jsi vypnul klíček (samozřejmě včetně teploty a síly)
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv

Daily-T4 mulťák acv
jj ja to chapu, jde mi jen o to že nemůžu nacpat pin do te svorkovnice na klimatroniku cerna T16a, mam snad vsechny klasicke vw piny ale ne ho tam dostat no..krejča píše:on ti ten jeden pin zapne jen ten proud do climatroniku a ono to začne foukat tam kam si to nastavil než jsi vypnul klíček (samozřejmě včetně teploty a síly)
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
tuhle sem ho kupoval ve škodovce s kouskem kablíku a je to čtvereček cca 1m na 1m a ve vnitř pozlaceny plíšky ..... cca 70,- večír ti mužu hodit číslo dílu at ti to tam nehledaj pul hodiny jak mě 

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
jeej bezva díkylive69 píše:tuhle sem ho kupoval ve škodovce s kouskem kablíku a je to čtvereček cca 1m na 1m a ve vnitř pozlaceny plíšky ..... cca 70,- večír ti mužu hodit číslo dílu at ti to tam nehledaj pul hodiny jak mě
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))