Internet s úpravou řídící jednotky nemá nic společného, pokud se ladí na míru, což v tvém případě bude. Budeš mít i graf před a po úpravě jednotky, takže se nemusíš bát.
nugget píše:Udělá mi Dieselpower soft "na míru" na autě s comonrailem? A i na autě s benzínovým motorem? Dík za odpověď.
Jak už tady Jayson řekl, neni problém Common rail ani turbobenzín.
Každou úpravu děláme na míru danému vozu. Nic z internetu, neboj.
Jaký máš auto?
Tak oba mi lžete, protože já na 100% vím, že pro Dieselpower dělá tyhle softy externí pracovník a vy to pak vydáváte za svoje? Hmmm jen tak dál.... to není dobrá vizitka, přitom na tom není nic špatnýho, ale pověst Boha by tím nejspíš utrpěla. Kdo lže ten krade.....
nugget píše:Udělá mi Dieselpower soft "na míru" na autě s comonrailem? A i na autě s benzínovým motorem? Dík za odpověď.
Jak už tady Jayson řekl, neni problém Common rail ani turbobenzín.
Každou úpravu děláme na míru danému vozu. Nic z internetu, neboj.
Jaký máš auto?
Tak oba mi lžete, protože já na 100% vím, že pro Dieselpower dělá tyhle softy externí pracovník a vy to pak vydáváte za svoje? Hmmm jen tak dál.... to není dobrá vizitka, přitom na tom není nic špatnýho, ale pověst Boha by tím nejspíš utrpěla. Kdo lže ten krade.....
a i kdyby tak co????????????? To jako ten clovek, co tu mapu ladi musi sedet v garazi s brzdou? To nemuze sedet doma v teplicku u PC a netu?
Ty asi vubec nevis, ktera bije a budes tady nekoho spinit, prober se!!!
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Vy se proberte z toho deliria hoši a přestaňte si hrát na frajery co sežrali Šalamounovo hovno. Forum je samé posměchu a urážek a sami máte nasráno v předsíni. Smrdí to až sem
Já bych to zamknul a pana nuggeta odstavil. Poslední dobou je tady provokatérů až dost. Dřív tu byla aspoň sranda se Stingrayem. Nikdy jsem si nemyslel, že na to budu v dobrym vzpomínat.