bixenony h7 na fabcu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pancerv
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

bixenony h7 na fabcu

Příspěvek od pancerv »

nak mi pride ze moje fabka malo sviti mam tam zatim origo xenony , koupil sem si angle eyes a chci asi este http://www.servishybes.cz/bixenonove-pr ... -2175.html co nevi nekdo jak to sviti , dyz sem mel oktavku dal sem h4 x.prestavbu mel sem rovnou i xenony na dalku a svitilo to paradne a jak to je pak s nahradnima bixenonovejma vybojkama na h7 at se nepoustim do naky picoviny
SuperbII combi 4x4 125kw
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

protijedoucí tě budou milovat!!! :x
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Obyčejnej HID na fábce je na krumpáč do střechy, ale tenhle projektor má geometrii dost dobrou a tolik oslňovat nebude. Ovšem jak to svítí na cestu je druhá věc.
Oct asv 2000, DieselPower
MIKI ®
Přispěvovatel

Příspěvek od MIKI ® »

navíc musíš rozdělat lampu :(
ex škoda Favorit 89
ex Bmw E30 90
ex škoda Favorit 92
ex škoda Fabia RS
akt:GOLF VR5
akt:BMW e30 316i
tomiisp
Aktivista

Re: bixenony h7 na fabcu

Příspěvek od tomiisp »

pancerv píše:nak mi pride ze moje fabka malo sviti mam tam zatim origo xenony , koupil sem si angle eyes a chci asi este http://www.servishybes.cz/bixenonove-pr ... -2175.html co nevi nekdo jak to sviti , dyz sem mel oktavku dal sem h4 x.prestavbu mel sem rovnou i xenony na dalku a svitilo to paradne a jak to je pak s nahradnima bixenonovejma vybojkama na h7 at se nepoustim do naky picoviny
sorry za vyraz ale uz len ze nad tym uvazujes je picovina a ani si se jeste do toho nepustil....
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

Fabka oslnuje uz se seriovejma jarovkama :)
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
pancerv
Přispěvovatel

Příspěvek od pancerv »

picovina to asi neni dyz origo svetla moc nesvitej se bojim jet jam po dalnici v noci 150 dyz sem mel tu prestavbu na ochcavce nebyl problem ale prave to je patice h4 a u ty je jedna vybojka na potkavaci i dalkovy
SuperbII combi 4x4 125kw
boobika
Aktivista

Příspěvek od boobika »

po d1 se někdy bojím jet 150 i ve dne :D

spomal na 100 a bude lepší ;)
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

boobika píše:po d1 se někdy bojím jet 150 i ve dne :D

spomal na 100 a bude lepší ;)
jemu budes tazko hovorit nech spomali, tusim nedavno tu resil ,,panicke brzdeni ve 160ke,, (noteeth)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
MIKI ®
Přispěvovatel

Příspěvek od MIKI ® »

ex škoda Favorit 89
ex Bmw E30 90
ex škoda Favorit 92
ex škoda Fabia RS
akt:GOLF VR5
akt:BMW e30 316i
pancerv
Přispěvovatel

Příspěvek od pancerv »

a co vas sere jako panicky brzdeni uz mam vyreseny tak ted resim jiny mouchy jako svetla na vanoce budu resit fmic , hybrida a co je na tom ze clovek vobcas jede 160 a po d1 se taky bojim, by me zajimalo kolik jezdite vy je jasny ze nebudu upalovat v plnym provozu ale dyz jedete treba 5 hodin po nemecky dalnici v noci tak se ty svetla hodej :P
SuperbII combi 4x4 125kw
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

jaykay píše:Fabka oslnuje uz se seriovejma jarovkama :)
Naprosty souhlas!!! (LOL)
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska :punk: ...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
gyba
Přispěvovatel

Příspěvek od gyba »

Tak to by mě zajímalo co chceš na tý dálnici vidět ? Nesnáším lidi co jedou po dálnici a svítěj dálkovejma v domění, že protijedoucí auta neoslňujou. Já jsem snad nikdy dálkový světla na dálnici nepotřeboval. Vždyť je to preci rovný úsek silnice s minimálníma zatáčkama a chodci tam nejsou. A když tam bude srna nebo divočák, tak ti nepomůžou ani trixenony !!! Možná by bylo lepší zajít k očnímu doktorovi, když ti nestačej originální xenony.
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

gyba píše:Tak to by mě zajímalo co chceš na tý dálnici vidět ? Nesnáším lidi co jedou po dálnici a svítěj dálkovejma v domění, že protijedoucí auta neoslňujou. Já jsem snad nikdy dálkový světla na dálnici nepotřeboval. Vždyť je to preci rovný úsek silnice s minimálníma zatáčkama a chodci tam nejsou. A když tam bude srna nebo divočák, tak ti nepomůžou ani trixenony !!! Možná by bylo lepší zajít k očnímu doktorovi, když ti nestačej originální xenony.
souhlas, ja mnel kdysi taky ,,problem ze svetlama,, a kontaktni cocky ten problem zazracne vyresili i bez sroubovaku (noteeth)
jogofogo
Přispěvovatel

Příspěvek od jogofogo »

gyba píše:Tak to by mě zajímalo co chceš na tý dálnici vidět ? Nesnáším lidi co jedou po dálnici a svítěj dálkovejma v domění, že protijedoucí auta neoslňujou. Já jsem snad nikdy dálkový světla na dálnici nepotřeboval. Vždyť je to preci rovný úsek silnice s minimálníma zatáčkama a chodci tam nejsou. A když tam bude srna nebo divočák, tak ti nepomůžou ani trixenony !!! Možná by bylo lepší zajít k očnímu doktorovi, když ti nestačej originální xenony.
No ale s trixenonama sa divocak alebo srna zachranit daju :-DD (vlastna skusenost)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“