bixenony h7 na fabcu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
bixenony h7 na fabcu
nak mi pride ze moje fabka malo sviti mam tam zatim origo xenony , koupil sem si angle eyes a chci asi este http://www.servishybes.cz/bixenonove-pr ... -2175.html co nevi nekdo jak to sviti , dyz sem mel oktavku dal sem h4 x.prestavbu mel sem rovnou i xenony na dalku a svitilo to paradne a jak to je pak s nahradnima bixenonovejma vybojkama na h7 at se nepoustim do naky picoviny
SuperbII combi 4x4 125kw
Re: bixenony h7 na fabcu
sorry za vyraz ale uz len ze nad tym uvazujes je picovina a ani si se jeste do toho nepustil....pancerv píše:nak mi pride ze moje fabka malo sviti mam tam zatim origo xenony , koupil sem si angle eyes a chci asi este http://www.servishybes.cz/bixenonove-pr ... -2175.html co nevi nekdo jak to sviti , dyz sem mel oktavku dal sem h4 x.prestavbu mel sem rovnou i xenony na dalku a svitilo to paradne a jak to je pak s nahradnima bixenonovejma vybojkama na h7 at se nepoustim do naky picoviny
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

tomiisp má pravdu
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

ex škoda Favorit 89
ex Bmw E30 90
ex škoda Favorit 92
ex škoda Fabia RS
akt:GOLF VR5
akt:BMW e30 316i
ex Bmw E30 90
ex škoda Favorit 92
ex škoda Fabia RS
akt:GOLF VR5
akt:BMW e30 316i
a co vas sere jako panicky brzdeni uz mam vyreseny tak ted resim jiny mouchy jako svetla na vanoce budu resit fmic , hybrida a co je na tom ze clovek vobcas jede 160 a po d1 se taky bojim, by me zajimalo kolik jezdite vy je jasny ze nebudu upalovat v plnym provozu ale dyz jedete treba 5 hodin po nemecky dalnici v noci tak se ty svetla hodej 

SuperbII combi 4x4 125kw
Tak to by mě zajímalo co chceš na tý dálnici vidět ? Nesnáším lidi co jedou po dálnici a svítěj dálkovejma v domění, že protijedoucí auta neoslňujou. Já jsem snad nikdy dálkový světla na dálnici nepotřeboval. Vždyť je to preci rovný úsek silnice s minimálníma zatáčkama a chodci tam nejsou. A když tam bude srna nebo divočák, tak ti nepomůžou ani trixenony !!! Možná by bylo lepší zajít k očnímu doktorovi, když ti nestačej originální xenony.
souhlas, ja mnel kdysi taky ,,problem ze svetlama,, a kontaktni cocky ten problem zazracne vyresili i bez sroubovakugyba píše:Tak to by mě zajímalo co chceš na tý dálnici vidět ? Nesnáším lidi co jedou po dálnici a svítěj dálkovejma v domění, že protijedoucí auta neoslňujou. Já jsem snad nikdy dálkový světla na dálnici nepotřeboval. Vždyť je to preci rovný úsek silnice s minimálníma zatáčkama a chodci tam nejsou. A když tam bude srna nebo divočák, tak ti nepomůžou ani trixenony !!! Možná by bylo lepší zajít k očnímu doktorovi, když ti nestačej originální xenony.

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

No ale s trixenonama sa divocak alebo srna zachranit daju :-DD (vlastna skusenost)gyba píše:Tak to by mě zajímalo co chceš na tý dálnici vidět ? Nesnáším lidi co jedou po dálnici a svítěj dálkovejma v domění, že protijedoucí auta neoslňujou. Já jsem snad nikdy dálkový světla na dálnici nepotřeboval. Vždyť je to preci rovný úsek silnice s minimálníma zatáčkama a chodci tam nejsou. A když tam bude srna nebo divočák, tak ti nepomůžou ani trixenony !!! Možná by bylo lepší zajít k očnímu doktorovi, když ti nestačej originální xenony.