fabie tdi-pd uprava
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Kunak Josef
- Nováček
fabie tdi-pd uprava
mam fabii 74kw a mam k dispozici turbo a vstřiky z 96kw superba co jeste je k tomu potreba aby to chodilo a dalo se to čipnout jako fabie rs a jeste kdo mi to sladi s jednotkou a čipne vše si jinak sam namontuji a kolik by to vyšlo
diky za odpoved
-
Kunak Josef
- Nováček
Re: fabie tdi-pd uprava
Na to turbo z toho Superba to budeš muset buď upravovat nebo to tam vůbec nepude, lepší by bylo turbo z 96kW Fabie, Octávky nebo VW, prostě z aut s motorem napříč.Kunak Josef píše:mam fabii 74kw a mam k dispozici turbo a vstřiky z 96kw superba co jeste je k tomu potreba aby to chodilo a dalo se to čipnout jako fabie rs a jeste kdo mi to sladi s jednotkou a čipne vše si jinak sam namontuji a kolik by to vyšlodiky za odpoved
No já nevím jestli to bude problém, myslím že ne, jelikož všichni tady dáváme do Oct, GII, GIII turbo z pašíka 96kw a to je snad stejný jako v Superbu. Je teda fakt, že nevím jak daleko je příčka od motoru u fábie, ale myslím že není blíž než u GII.
To jindra: blok motoru stejný je, ale nastrojení ne. Jdeo to, že motor u Superba (pašíka) je uložen podélně a u Fabky napříč, tudíž se tomu vše musí přispůsobit.
To jindra: blok motoru stejný je, ale nastrojení ne. Jdeo to, že motor u Superba (pašíka) je uložen podélně a u Fabky napříč, tudíž se tomu vše musí přispůsobit.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Superb má turbo šroubované, Fabia ve svodech.
Takže k tomu bude potřebovat ty svody, jinou trubku mazání ( dá se ohnout ta původní, ale možná popraská barva
), jinou trubku přepadu turba, jinou trubku od filtru k turbu a vyrobit první díl výfuku. A také je jiný ten tepelný štít na svodech ( jen detail
).
Ale jinak tam pásne bez problémů.
Takže k tomu bude potřebovat ty svody, jinou trubku mazání ( dá se ohnout ta původní, ale možná popraská barva
Ale jinak tam pásne bez problémů.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
-
Kunak Josef
- Nováček
uprava fabie pd
mam vsechno mam totiz cely motor ze superba tak to vse predelam a nevite jaky malickosti reesha myslel rikal ze nejsou dulezite na vykon ale k necemu tam asi budou kdyz se o nich zminil prosim o rady zatim diky
-
Kunak Josef
- Nováček
vvv
cau tak jsem myslel ze jsem na forum kde mi nekdo poradi ale nikdo mi jeste na moje dotazi neodpovedel tak prosim poradte diky.
Bóďovi nesmíš tolik věřit, už je o krok dál