Octavia I - nejde odemykat/zamykat dálkou

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JirkaOc
Nováček
Odpovědi: 0

Octavia I - nejde odemykat/zamykat dálkou

Příspěvek od JirkaOc »

Dobrý den, mám Octavii r.v. 2000 (modelový rok 2001) s centrálním zamykáním dálkovým ovládáním (originál Škoda), je vybavená řídící jednotkou "comfort". Včera večer po příjezdu zničehonic přestalo fungovat zamykání/odmykání pomocí vysílače DO, prostřednictvím tlačítek na dveřích řidiče však zamknout a odemknout lze. Po zamknutí tímto tlačítkem ale nebliká LED na dveřích (nevšiml jsem si, jestli předtím ano - zevnitř jsem auto nezamykal...). Všechno ostatní zdá se funguje.

Vysílač DO nepodezírám - LED na něm při vysílaní povelu poblikává a stejný problém je zároveň i s druhým klíčem/vysílačem.

Během dne před závadou jsem vůz myl jednak WAPem v prostoru motoru, jednak tímtéž zvenku (včetně spár mezi dveřmi a karosérií) a poté ještě v kartáčové myčce. S WAPem už jsem si naběhl kdysi s jednotkou Monomotronic u Formana - přes její těsnost se dostala voda dovnitř a trvalo mi skoro den, než jsem nepravidelnou závadu našel a vysušením jednotky odstranil... Tady ale nemám pocit, že by se voda mohla dostat někam, kde vadí - nebo ano?

Díky za tipy, v úterý jsem měl jít na STK :( Mám předběžně domluvenou diagnostiku ŘJ VagComem, ale netuším, zda to vyjde...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“