Motor taha do 1.500 otacok, viac nie.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
OctaviaSDI
- Nováček
Motor taha do 1.500 otacok, viac nie.
Motor mi taha do 1.500 otacok, ci uz idem na 1, na 2, ale i na vyssich stupnoch. Cca po 4 az piatich km sa to upravi. Aj to mam pocit, ze iba, ked som rozbehnuty a zaradim nizsi stupen. Mam pocit, ze to nieco dusi a ze znizenym stupnom akoby vytlacim nieco, co to dusi. Pred vcerom som mal totalne vymlatenu baterku. Tak ma kamarat odtahoval. Ja som skusal zaradit plyn, ci to chyti. Nechytalo ani na 4 krat. Teraz neviem, ci som tak nieco neposkodil, alebo nepreplnil palivom. Este jednu vec. Doteraz som tankoval na Jet. Pred vcerom som bral ESSO. Moze byt problem v tom?
Skoda Octavia 1,9 SDI, 09/2001. Model 2002.
Re: Motor taha do 1.500 otacok, viac nie.
Nejdřív zkontroluj palivový filtr. Vypadá to jako bys měl málo nafty.OctaviaSDI píše:Motor mi taha do 1.500 otacok, ci uz idem na 1, na 2, ale i na vyssich stupnoch. Cca po 4 az piatich km sa to upravi. Aj to mam pocit, ze iba, ked som rozbehnuty a zaradim nizsi stupen. Mam pocit, ze to nieco dusi a ze znizenym stupnom akoby vytlacim nieco, co to dusi. Pred vcerom som mal totalne vymlatenu baterku. Tak ma kamarat odtahoval. Ja som skusal zaradit plyn, ci to chyti. Nechytalo ani na 4 krat. Teraz neviem, ci som tak nieco neposkodil, alebo nepreplnil palivom. Este jednu vec. Doteraz som tankoval na Jet. Pred vcerom som bral ESSO. Moze byt problem v tom?